СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Ще се проведат обществени обсъждания за разширение на метрото
 Facebook

Ще се проведат обществени обсъждания за разширение на метрото05.04.2021 / 14:46 - CityBuild.bg

Представянето на проектите и заключителните дискусии ще бъдат онлайн.

 

 

Представянето на Проект за изменение на Общия устройствен план на Столична община за разклонение на трети метродиаметър в обхват от бул. "Евлоги Георгиев" при Военна Академия „Г.С. Раковски" по ул. „Гео Милев", бул. „Асен Йорданов", пред МФСЗ „Арена Армеец София", по бул. „Цариградско шосе" до пътния възел на бул. „Цариградско шосе" с ул. „проф. Петър Мутафчиев" ще се проведе на 15 април от 17.30 ч. на интернет адрес тук. Заключителната дискусия за участъка ще се проведе онлайн на 12 май от 17.30 ч. на интернет адрес тук.

 

Представянето на Проект за специализиран подробен устройствен план - изменение на план за улична регулация, изменение на план за регулация на прилежащи УПИ, проект за вертикална планировка и план-схеми на техническата инфраструктура за осигуряване на трасе и метростанции за изграждане на разклонение на трети метродиаметър от Военна академия „Г. С. Раковски", по бул. „Гео Милев", бул. „Асен Йорданов", пред МФСЗ „Арена Армеец София", по бул. „Цариградско шосе" до бул. „Йерусалим" в границите на административни райони „Оборище", „Слатина" и „Младост" ще се проведе онлайн на 15 април от 17.30 ч. на интернет адрес тук. Заключителната дискусия ще се проведе онлайн на 12 май от 17.30 ч. на интернет адрес тук.

 

Представянето на Проект за изменение на Общия устройствен план на Столична община за разклонение от станция Бизнес Парк до бул. „Климент Охридски" ще се проведе на 22 април от 17.30 ч. на интернет адрес тук. Заключителната дискусия за участъка ще се проведе онлайн на 20 май от 17.30 ч. на интернет адрес тук.

 

С материалите можете да се запознаете тук.

 

 
още от Новини

още от София

още от Избрано