СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Ще се проведе конференция „Smart Cities, Smart Industry, Smart Living“
 Facebook

Ще се проведе конференция „Smart Cities, Smart Industry, Smart Living“03.12.2019 / 09:30 - CityBuild.bg

Тя е организирана от Френско-българската търговска и индустриална камара.

 

Конференция „Smart Cities, Smart Industry, Smart Living“ ще се проведе на 12 декември от 15.00 до 17.30 часа в Централен Военен Клуб, Зала 1. Официален партньор на конференцията е Съюзът на архитектите в България. Н.Пр. госпожа Флоранс Робин, посланик на Франция в България, е поканена да уважи събитието в качеството на специален гост. Поканени за участие са кметове на градове и общини, архитекти, проектанти, строителни инженери, специалисти по градоустройство, индустриалци, неправителствени организации и инициативни комитети, работещи в областта на градското развитие.

 

Целта на мероприятието е да се представи поглед към бъдещото развитие и постиженията до този момент на френските компании в областта на модерния и умен град, дигиталното управление на индустриални обекти и процеси, умни решения за дома и офиса. Темите ще бъдат представени от лектори от компании – световни лидери. Заповядайте да се запознаете с технологичния пробив, който допринася за развитието на устойчиви и интелигентни градове, за подобряване качеството на живот на гражданите и за трансформацията на индустриалния сектор.

 

 

В програмата ще се обсъждат темите за правното регулиране в неограничения и неуправляван виртуален свят, смарт фактори - решения, системи за умен и защитен дом, управление на обществени градски услуги, дигитализация на индустриални обекти, иновативни решения за придвижване в модерния град, въвеждане на автономни, електрически и споделени автомобили в технологичният хъб Париж-Сакле. 

 

Безплатна регистрация: info@ccifrance-bulgarie.org, +359 2 980 91 96 и +359 2 981 08 6

 

 
още от Новини

още от София