СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Провежда се конкурс „Домът на моряка през детските очи“
 Facebook

Провежда се конкурс „Домът на моряка през детските очи“13.08.2020 / 09:30 - CityBuild.bg

Поводът е 41-годишнината на емблематичната варненска сграда.

 

Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура" организира конкурс за рисунка „Домът на моряка през детските очи". В конкурса могат да участват деца на възраст до 14 години. Всеки участник може да представи рисунка в размер по избор до 10:00 ч. на 31.08.2020 г., като няма ограничение за техниката и материалите, които ще използва. Наградите ще бъдат предметни.

 

 

За участие в конкурса е необходимо да изпратите на имейл адрес m.ganchovska@bgports.bg: снимка на рисунката с добро качество; име, фамилия, години и град, в който живее участникът; сканирано или снимано Съгласие за обработване на лични данни, попълнено и подписано от родител/настойник на участника.

 

Снимките ще се публикуват на Фейсбук страницата на ДППИ Bulgarian Ports InfrastructureCo ДП "Пристанищна инфраструктура" по реда на тяхното получаване. Трите рисунки, събрали най-много харесвания към 10:00 ч. на 04.09.2020 г., ще бъдат класирани съответно на първо, второ и трето място. Информация за наградените рисунки ще бъде публикувана на официалния сайт www.bgports.bg и на Фейсбук страницата на ДППИ.

 

 

Емблематичната варненска сграда, намираща се на ул. „Черноризец Храбър" 9, става на 41 години. През годините Домът на моряка е посрещал гости от почти всички континенти. Днес той се е превърнал в един от символите на Варна - забележителност, която привлича погледите и буди възхищение сред туристите.

 

 

За повече информация: Мариела Ганчовска, ръководител отдел „Връзки с обществеността и протокол", тел.: 0878 101 527.

 

 
още от Новини

още от АРТ

още от Любопитно