СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Ремонт на бул. „Васил Левски“ започва в началото на юли
 Facebook

Ремонт на бул. „Васил Левски“ започва в началото на юли06.06.2018 / 16:27 - CityBuild.bg

Ще се работи между Ректората на Софийския университет и ул. „Граф Игнатиев“.

 

 

Графиците на работа се синхронизират с ремонта на ул. „Граф Игнатиев“, като заедно с преасфалтирането на булеварда се подменя и релсовият път в кръстовището и се изгражда подлез към новата метростанция.

 

Ремонтът на ул. „Граф Игнатиев“ върви в срок, като екипите на „Софийска вода“ приключват изграждането на нова канализация между ул. „Гарибалди" и ул. „Алабин“. „Целият релсов път в участъка е демонтиран и започна бетониране за основата на новия релсов път. Изгражда се и основата за гранитните плочи на пл. „Славейков“ – съобщи зам.-кметът Евгени Крусев.

 

В средата на юни ремонтът на ул. „Граф Игнатиев“ ще продължи със затваряне на втория участък от ул. „Г. С. Раковски“ до бул. „Васил Левски“.

 

Снимка: Строителство София. Още снимки от ремонта вижте тук.

 

Ремонтират се тротоари и квартални улици във всички райони на София. „Цялостно ремонтираме ул. „Гюешево“ в район „Възраждане“, като изграждаме нови тротоарни настилки и преасфалтираме пътните платна. Улицата е квартална и е алтернатива за всички, които се движат от южна посока към центъра на София“ – това заяви зам.-кметът по транспорт Евгени Крусев по време на проверка на строителните дейности на обекта.

 

 

До дни започва изграждането на кръгово кръстовище на ул. „Папрат“ и ул. „Захари Зограф“, както и довършване на неремонтирания участък от ул. „Боянска“.

 

 
още от Новини

още от София