СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Ремонтът от Околовръстното до ул. „Пушкин“ приключва на 14 юни
 Facebook

Ремонтът от Околовръстното до ул. „Пушкин“ приключва на 14 юни04.06.2020 / 15:28 - CityBuild.bg

След дейностите в посока „Бояна“ започва работа по отсечката в обратната посока.

 

След ремонта на участъка от бул. “България“ между бул. “Гоце Делчев“ до бул. “Тодор Каблешков“ в посока кв. “Бояна“, строителните дейности продължават между "Околовръстен път" и ул. “Пушкин“. Днес кметът на София Йорданка Фандъкова провери рехабилитацията заедно със зам.-кмета по направление строителство инж. Цветан Божинов и кмета на район „Витоша“ инж. Теодор Петков.

 

Продължението на бул. "България" (ул. "Даскал Стоян Попандреев") от "Околовръстния път" до моста над река Боянска е с дължина 1,6 км. Извършено е фрезоване, поставяне на метална мрежа с цел заздравяване, полага се първият слой асфалт и предстои да се положи износоустойчив пласт и маркировка. От колелото при ул. “Пушкин“ до бул. “Гоце Делчев“ се предвижда тротоар и двупосочно велоалея. Предвидени са два нови сфетофара с цел безопасно движение на пешеходците. Основният ремонт от Околовръстния път до кръговото с бул. „Пушкин“ ще приключи на 14 юни, ако няма дъждове и може да се полага последния слой асфалт.

 

 

 

 

 

 

 

След настоящия участък работата ще продължи в другото платно, както и между бул. “Тодор Каблешков“ и бул. “Гоце Делчев“ в посока център. Предвижда се пътното платно на бул. “България“ в посока център, в участъка от бул. “Гоце Делчев“ до бул. “Тодор Каблешков“, да бъде ремонтирано през лятото, когато трафикът е обичайно по-слаб.

 

 
още от Новини

още от София