СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Революционализират работата с проектна документация
 Facebook

Революционализират работата с проектна документация28.06.2018 / 12:32 - CityBuild.bg

За да улесни професионалистите, Bluebeam обяви придобиването на иновативната компания Project Atlas.

 

Bluebeam, Inc. е водеща компания за софтуерни решения, които предлагат възможност за създаване, редактиране, маркиране и съвместна работа с обогатени PDF файлове. Продуктите ѝ са изключително популярни сред специалистите от архитектурната, инженерната и строителната индустрия (AEC) по цял свят. С цел да улесни професионалистите при съхранението и намирането на строителна документация, Bluebeam обяви придобиването на иновативната компания - Project Atlas, LLC.

 

Основана през 2017г. от Todd Wynne и Joe Williams - хора с богат опит в сферата на строителството, Project Atlas предоставя на потребителите напълно нов начин за визуално организиране и обединяване на документи и данни. Методологията на работа на решението е базирана на местоположение вместо на досегашната дървовидна структура с папки. Това драстично намалява времето, необходимо за намиране на проектни планове и информация и дава възможност на собственици, архитекти, инженери, изпълнители да намират изключително бързо търсените данни. Най-общо казано, решението позволява да превърнете строителните чертежи в детайлни карти с възможност да съхранявате и търсите документи в тях. Поради интуитивния интерфейс работата с приложението не изисква специално обучение.

 

 

От март продуктите на Bluebeam се предлагат и на българския пазар. Официален дистрибутор за страната е Немечек България. Компанията е придобила висока експертиза през последните близо двадесет години в разработването и разпространението на BIM софтуерни решения, които да подпомогнат професионалистите във всяка фаза от жизнения цикъл на една сграда - дизайн, строеж, управление и поддръжка.

 

Повече информация за Bluebeam можете да намерите тук.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор