СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
В "Резиденция Калина" може да построите къща по свой проект
 Facebook

В "Резиденция Калина" може да построите къща по свой проект11.02.2020 / 14:50 - CityBuild.bg

Всеки собственик може да направи своя избор на проектантски екип, строителна компания, както и да организира строителния процес.

 

"Резиденция Калина" в Бистрица предоставя възможност за реализация на къща според индивидуалните представи и изисквания на бъдещия собственик - с разумни общи правила на застрояване. Съществува и възможност резиденцията се ангажира с комплексна услуга - проектиране и реализация в рамките на 18-24 месеца.

 

Офис помещения и малък апартамент

 

Разположена върху парцел от 42 декара, селището от затворен тип е със озеленени общи части - дървета, цъфтящи храсти и вечнозелени растения. В парка има детска площадка, пейки, уреди за спорт на открито, както и езеро с водни лилии и декоративни японски шарани.

 

Офис помещения и малък апартамент

 

Офис помещения и малък апартамент

 

Офис помещения и малък апартамент

 

Офис помещения и малък апартамент

 

Офис помещения и малък апартамент

 

Обслужващата сграда е с обща разгърната площ от 400 кв. м. Съчетава административна и жилищна функция и е проектирана със заседателна зала, в която при необходимост всеки собственик може да проведе своите бизнес разговори и срещи.

 

Офис помещения и малък апартамент

 

Инвеститорът: д-р Христо Кусев е управител и партньор в няколко компании, специализирани в областта на инвестициите в недвижими имоти, тяхното развитие и управление. Инвеститорът в Резиденция Калина е „К енд К-ЛТД" ЕООД. Дружеството инвестира и развива проекти над 20 години. Фокусът на дейността му е инвестиция и развитие на производствени и складови имоти. Друго дружество, в което се изграждат и управляват недвижими имоти, е Ист Ринг ЛП ООД, с основна дейност развитието на Логистичен парк Ист Ринг. „К&К Инженеринг" ООД е дружество, специализирано в областта на проект мениджмънта и интегрирани услуги в областта на строителството.

 

 
още от Новини

още от София