СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Рисунки на анимационни герои създават настроение в Парк „Владикина бахча“
 Facebook

Рисунки на анимационни герои създават настроение в Парк „Владикина бахча“06.08.2020 / 17:00 - CityBuild.bg

Това се случва в рамките на Фестивала „Дунавски вълни“, който се организира от Община Видин

 

 

 Преподавателят по изобразително изкуство Цецка Александрова и нейни ученици преобразиха пространството до една от детските площадки и то оживя чрез образите на любими за малчуганите герои.


 

 Източник : Община Видин

 

 

Източник : Община Видин

В същото време художничката Теодора Георгиева рисува върху електрически табла на ул. „Дондуков“, на тема „Екология“. Красивите творби не само радват и деца, и възрастни, но имат за цел да привлекат вниманието към опазване на околната среда.  Талантливата млада жена продължава своето участие във фестивала, като ще твори на тема „Музика“ на ул. „Градинска“, където се намира административната сграда на Симфониета Видин.

 

 

Източник : Община Видин

 

 

 

Източник : Община Видин

 


От днес започва пресъздаването на своя проект и художникът Светослав Нинов, който ще рисува върху стената на сградата на читалище „Цвят“, откъм Крайдунавския парк.

 

В  деветото издание на фестивала преди няколко дни бе обявен конкурс за проект на арт инсталация, която да пресъздава духа на Видин и да дава възможност за уникални снимки.

 

Предложенията могат да се изпращат на лично съобщение на официалната Facebook страница на фестивала Всички те ще бъдат качени в специален албум, а идеята, събрала най-много харесвания, ще получи награда. Крайният срок е 21 август 2020г. Специална комисия, в която ще участват представители на Община Видин, художници и архитекти ще разгледа направените предложения и ще избере най-подходящото за реализация.

 

 

 
още от АРТ