СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Hörmann представя продуктовите новости през 2021 г.
 Facebook

Hörmann представя продуктовите новости през 2021 г.08.03.2021 / 15:27 - CityBuild.bg

Фирмата организира събитието "Дни на иновациите" в различните си локации.

 

Снимка: Hörmann. В рамките на събитието "Дни на иновациите при Hörmann 2021", което се провежда в търговските представителства на фирмата, компанията представя всички продуктови иновации.

 

Обикновено компания Hörmann представя продуктовите си иновации в областта на вратите  за дома и индустрията, както и на системите за контрол на достъпа на всеки две години, в рамките на изложението "BAU" в Мюнхен. Тази година изложението не се проведе в обичайния формат поради пандемията от коронавирус, но въпреки това семейната компания представя множество новости, като за целта е разработила собствена концепция.

 

Просторните помещения в различните локации на Hörmann, като например Hörmann Forum и множеството търговски представителства, разполагащи със собствен шоурум, между които и „Хьорман България", позволяват провеждането на отделно събитиe. За част от представителствата, където не е възможно провеждане на мероприятието на място, като алтернатива се предлага онлайн концепция. На специално създаден уебсайт търговските партньори могат да се информират за всички новости посредством текстове, снимки и видеа. 

 

Чрез събитието "Дни на иновациите" Hörmann цели, въпреки ситуацията, да предостави на партньорите си обширна информация за успешен старт на новата търговска година, както и да предложи платформа за възможно най-добър обмен на информация помежду им.  

 

Снимка: Hörmann. С годишната кампания за насърчаване на продажбите партньорите на Hörmann могат да предложат на клиентите си висококачествени врати на атрактивни цени.

 

Hörmann представя близо 50 нови и усъвършенствани продукти. По думите на производителя, от решаващо значение при разработките е било разширяването на наличния асортимент така, че продуктите да станат още по-елегантни, многофункционални и бързи. Това проличава в частност при индустриалните врати - на фокус са бързината, интелигентната техническа поддръжка и безопасността.

 

Вратите за частния сектор се предлагат с нови, елегантни дизайни. Към това Hörmann залага също на голямо разнообразие и при вратите за строителството на обекти, което да предложи подходящата врата за всяко изискване. Иновациите се допълват и от разширяване на предлагането в сравнително новата продуктова гама от системи за контрол на достъпа.

 

С "Дните на иновациите" производителят представя и  новата годишна кампания за насърчаване на продажбите. В нея Hörmann предлага висококачествени гаражни, входни и интериорни врати и интересни допълнителни пакети на преференциални цени. 

 

В „Хьорман България" продуктовите иновации вече бяха представени на търговските партньори в рамките на организираните "Дни на иновациите при Hörmann". Освен обширна подробна презентация на новостите, беше планирана и обиколка на изложбените зали.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор