СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Hörmann разширява ангажимента си към зимните спортове
 Facebook

Hörmann разширява ангажимента си към зимните спортове09.01.2019 / 13:27 - CityBuild.bg

От този сезон производителят на врати за дома и индустрията е официален генерален спонсор на ски скоковете.

 

Компания Hörmann се включва в ски скоковете като официален генерален спонсор на Турнира на четирите шанци и спонсор на събитието Световна купа по ски скокове на ФИС в Рука (Финландия) и Закопане (Полша). С това Hörmann разширява спонсорството си в спорта, което до момента беше насочено към биатлона и футбола.

 

Снимка: technotr / iStock

 

Широко присъствие във всички състезания

 

Спонсорският пакет на Hörmann включва широко рекламно присъствие на стадиона, на стартовите номера на атлетите, на лидерборда и на задната стена на мястото на награждаване на победителите в традиционните ски скокове от шанцата Бергизел в Инсбрук. Като генерален спонсор компания Hörmann получи също така широко присъствие при LED лентите, рекламата на земята, а с помощта на inflatable (надуваема рекламна площ) присъства и на четирите места, на които се провежда Турнира на четирите шанци. Това гарантира голяма международна видимост.

 

По време на Световната купа по ски скокове на ФИС в Рука (Финландия) и Закопане (Полша) компания Hörmann, като официален спонсор, ще бъде рекламирана на лентите на стадиона в дните на провеждане на събитието.

 

Нарастващо присъствие в зимните спортове

 

С ангажимента си към биатлона и ски скоковете компания Hörmann си гарантира засилено национално и международно телевизионно присъствие през месеците на провеждане на зимните спортове. Традиционният Турнир на четирите шанци се радва на голям световен интерес. Неговото 66-то издание през 2017/18 привлече близо 110 000 зрители на място и около 74 милиона зрители, проследили четирите събития пред телевизорите си, 36 милиона от които само в Германия и 25 милиона в Полша - не на последно място и благодарение на участието на полския национален състезател по ски скокове Камил Стох.

 

Щефан Гам, ръководител маркетингови комуникации при Hörmann: „Спонсорирането на спортни събития е важен градивен елемент в нашата комуникация, за да направим компания Hörmann още по-известна и да заредим марката с положителна енергия. Нашият ангажимент към биатлона и ски скоковете през зимните месеци допълва отлично дейностите ни по отношение на футбола. Това ни гарантира почти целогодишно телевизионно присъствие сред представителите на нашите целеви групи."

Групата Hörmann е водещ производител на врати в Европа. От основаването й през 1935 г. са произведени и доставени по света над 20 милиона врати. Повече от 6000 служители в 38 специализирани завода в Европа, Северна Америка и Азия разработват и произвеждат висококачествени врати, каси, задвижвания и системи за контрол на достъпа за приложение в частни и търговски имоти. Седалището на представената по целия свят група Hörmann е в малкия град Щайнхаген до Билефелд в германската провинция Вестфалия. В последно време семейната компания достигна годишен оборот от над 1 милиард евро. Компания Hörmann има повече от 100 собствени представителства в над 40 държави и дистрибутори в повече от 50 други държави.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор