СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Ruukki достави панели и ламарина за логистичен център в Хелзинки
 Facebook

Ruukki достави панели и ламарина за логистичен център в Хелзинки30.03.2020 / 14:25 - CityBuild.bg

Доставката включва проектиране, производство и монтаж на стоманени конструкции.

 

Фирма Ruukki бе избрана да достави панелите, ламарината и стоманената конструкция за складовата сграда на логистичния център на глобалната транспортна и логистична компания DSV. Центърът е построен от Lehto Group близо до летище Helsinki-Vantaa.

 

 

Ruukki допринася с опита си в производството на стоманени конструкции, доставката на материали и изграждането на обекта по този проект. В икономическия анализ на Lehto Group това означава ефективен и качествен вариант още от етапа на проектиране до реализацията, а не работа с различни фирми за всеки етап поотделно.

 

 

Ruukki е производител на системи за индустриално строителство, сандвич панели, термопанели, профилирани ламарини и фасадни системи, отличаващи се с високо качество и високи технологии. Компанията има дългогодишен опит в доставката на стоманени конструкции. "Избрахме Ruukki като наш доставчик, защото знаем, че компанията може да поеме отговорността да проектира конструкцията. Работата с компетентен партньор от проектирането до строителството ни улеснява, позволявайки ни да спазваме бюджета и графика и да създадем сграда в съответствие с концепцията на DSV", казва Джърки Пекала, инженер по снабдяване в Lehto Group. 

 

 

 

Логистичният център е около 50 000 квадратни метра. Стоманените конструкции са изработени в заводите на Ruukki в Peräseinäjoki във Финландия и в Oborniki в Полша. В Оборники са произведени и сандвич панелите.

 

 

Снимки: Lehto Group

 

Фирма Ruukki България и стратегическият й партньор TeraSteel (лидер на пазара на топлоизолационни панели и профили от поцинкована стомана в Централна и Източна Европа) представиха продуктите си на Архитектурно-строителната седмица в София през февруари. Ruukki България е изключителен представител на TeraSteel за нашата страна.

 

 

 

Снимки: CityBuild.bg

 

 
още от Новини

още от Баш майстор