Schüco ще представи богато портфолио от PVC системи, услуги и иновации на изложението FENSTERBAU FRONTALE 2024

71

Престижното изложение за PVC прозорци ще се проведе от 19 до 22 март в град Нюрнберг, Германия

 


Специалистът в областта на сградните обвивки Schüco може да бъде открит на познатото място в зала 7, щанд 7-507 на изложението FENSTERBAU FRONTALE 2024. Там три тематични области - "CARBON CONTROL", "RESIDENTIAL" и "DIGITAL", приканват посетителите да разгледат експонатите, като тази година фокусът пада изцяло върху темата за устойчивостта.

Carbon Control

Далновидното планиране и интелигентното използване на материалите играят централна роля в един от трите сектора на щанда "Schüco Carbon Control". С Carbon Control Schüco предлага модулна гама, състояща се от различни продукти и услуги по време на целия жизнен цикъл на сградата, с която може да се контролира декарбонизацията на прозорци, врати и фасади в зависимост от конкретния обект. На Fensterbau Frontale 2024 фокусът ще бъде върху въглеродния отпечатък на системите за прозорци, врати и плъзгащи елементи и отговорите на въпроса как най-добре могат да бъдат изпълнени изискванията за жилищно строителство с намалено съдържание на CO2.

Digital

Втората всеобхватна тематична област е свързана с дигитализацията. Тя представя широкия спектър от възможности, с които Schüco подпомага своите клиенти и партньори и улеснява работата им. Чрез портала за услуги Schüco Connect клиентите могат да преглеждат поръчките онлайн по всяко време, да проследяват статуса на доставката и да извикват бизнес документи. Schüco Connect разполага и с център за обслужване на основни данни и полезна зона за връзки с бърз достъп до най-важните уебсайтове и софтуерни приложения на Schüco. Друг акцент за посетителите в дигиталната зона ще бъде VR станция, която пренася посетителите във виртуално пространство с изпълнени референтни обекти чрез VR очила.

Residential

Това, което може да се разгледа виртуално чрез VR очилата, може да се види в реалния живот в зоната "Residential" - третата всеобхватна тематична зона. Тази зона на щанда е посветена на жилищното строителство, независимо дали става въпрос за PVC-U, алуминиеви или хибридни конструкции. Разнообразните системни решения са еднакво подходящи както за ново строителство, така и за реновиране и предлагат решения за еднофамилни къщи или жилищни комплекси. С представените експонати обаче ще бъдат засегнати и актуални за бранша теми като урбанизацията и интелигентното управление на сградите. В допълнение към добре познатите продукти като системната платформа Schüco LivIng или хибридната система Schüco Symbiotic, ще бъдат представени и много нови системни решения от Schüco. 

Представители на фирма „Алукьонигщал“, която е лицензиран представител на Schüco за България, ще бъдат на разположение на място за допълнителна информация.

ОЩЕ НОВИНИ

Започва ремонтът на над 34 км от път III-906 през Дюлинския проход

Започва ремонтът на над 34 км от път III-906 през Дюлинския проход

Програмата на АПИ предвижда рехабилитацията на 65 км от третокласния път

В софийското село Войнеговци ще изграждат детска градина на мястото на старата

В софийското село Войнеговци ще изграждат детска градина на мястото на старата

През 2022 година Столичният общински съвет беше одобрил проектиране, реконструкция и преустройство на една от сградите и премахване на другата

Училище "Максим Горки" в Стара Загора се разширява с нова пристройка

Училище "Максим Горки" в Стара Загора се разширява с нова пристройка

Ще бъдат предприети действия за разработка на идеен проект и за археологическо проучване на зоната, което трябва да бъде съгласувано с НИНКН