СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
seeSUSTAINtec: Устойчивите решения могат да бъдат успешен бизнес
 Facebook

seeSUSTAINtec: Устойчивите решения могат да бъдат успешен бизнес14.01.2020 / 13:27 - CityBuild.bg

Международното изложение за енергийна ефективност, ВЕИ, управление на отпадъци, интелигентни градове и чистота на въздуха ще се проведе през април.

 

На прага на 2020 г. Европа даде своята заявка да бъде първият въглеродно неутрален континент като противодействие на климатичната криза. Несъмнено, глобалните процеси ще се отразят и в България, която е догонваща „отличниците" страна и ще трябва да ускори инвестициите и подобри регулациите. 

 

В контекста на тези промени Виа Експо организира seeSUSTAINtec (7-9 април, София). Това е единственото у нас международно изложение за енергийна ефективност, възобновяема енергия, управление на отпадъци, интелигентни градове и чистота на въздуха.

 

seeSUSTAINtec ще покаже, че устойчивите решения могат да бъдат както успешен бизнес, така и възвръщаема инвестиция за индустрията, общините и домакинствата. През 2019 г. събитието беше посетено от специалисти от 11 държави (21 % от чужбина) и организаторите очакват през тази година ръст на бизнес ориентирани посетители.

 

 

Кои фирми ще участват в изложението? 

 

IFE Aufbereitungstechnik ще популяризира VIOS и ENOS - сепаратори от най-висок клас. FIMIC предлага авангардни автоматизирани и самопочистващи се филтриращи устройства, приложими в рециклиране на пластмаси. Наскоро тя анонсира най-голямата в света филтрираща повърхност на пазара.

 

След като представи с успех колектори от неръждаема стомана, Herz допълва системата за лъчисто подово отопление с новата тръба Herz-Line. Menart произвежда широка гама от машини за компостиране и обръщачи, които се доказаха в най-екстремните условия на работа: зелени и битови отпадъци, замърсени почви, промишлени отпадъци.

 

„Софилко" е вносител на първата в света компактна система за комплексен мониторинг на качеството на въздуха и на генератори на чисти газове. Акцент ще бъдат информационни и комуникационни технологии за сгради, инфраструктура, транспорт и администрация.

 

seeSUSTAINtec ще подчертае предимствата на ВЕИ системите - те са вече достъпна алтернатива за отопление и охлаждане, автономно производство на енергия и топла вода за промишлеността.          

 

До момента водещи компании от Австрия, Белгия, България, Германия и Италия заявиха участие в seeSUSTAINtec. Те избраха събитието за продуктови премиери, за среща с нови клиенти и дистрибутори. За 11-та поредна година австрийски фирми ще демонстрират авангардни технологии. Изложителите ще получат допълнителни услуги, предоставени от организаторите чрез Лоялна програма, а в зона "Алея на иновациите" стартиращи компании и бизнес инкубатори ще разкажат за своите постижения.

 

 

Авторитетни асоциации ще организират семинари и уъркшопи на теми: 

 

Финансиране на проекти за устойчиво развитие 

Климатична неутралност 

Защо да инвестираме в соларни покривни централи? 

 

 

Брошура  

Статистика

 

За повече информация:

viaexpo.com

 

 
още от Новини

още от Баш майстор