СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Щандът на NMC привлече вниманието на изложението Heimtextil
 Facebook

Щандът на NMC привлече вниманието на изложението Heimtextil19.01.2018 / 14:32 - CityBuild.bg

Фокусът тази година бе поставен върху 3D декоративните елементи.

 

Най-голямото и най-важно международно търговско изложение за дома и текстила - Heimtextil, се проведе във Франкфурт от 9 до 12 януари. На това водещо събитие за дизайна и определящо новите тенденции присъстваха и декоративните продукти на белгийската компания NMC.

 

 

Както винаги фирменият щанд на NMC привличаше вниманието с авангарден дизайн и атрактивни продукти. Фокусът тази година бе поставен върху 3D декоративните елементи, приложението на които се оформи като модерна тенденция в интериора.

 

 

Интересни комбинации на най-новите стенни панели от колекция Arstyl Wall Panels бяха съчетани с рамки за скрито осветление, които изглеждаха много ефектно, дори и като отделни акценти.

 

 

Представени бяха и нови профили за директно, индиректно осветлениe,

 

 

както и специално разработени подови профили за скриване на вече съществуващи первази. Оригинални решения за светлинно оформление на пространството привличаха посетителите. Деликатните и контрастиращите цветове на елементите даваха разнообразна визуална представа за възможностите им за приложение.

 

 

Не бяха пропуснати и победителите в "Red Dot Award: Product Design 2017" - Arstyl Wall Tiles. Основната идея, подчертана при представяне на продуктите, беше свободната интерпретация на различни теми в декориране на интериора.

 

Тези продукти, както и цялата гама, произвеждана от компанията NMC, се предлагат от официалния им дистрибутор за България - "Стилстрой Трейдинг".

 

 
още от Новини

още от Баш майстор