СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Щандът на ЕТЕМ впечатли посетителите на изложението BAU 2017
 Facebook

Щандът на ЕТЕМ впечатли посетителите на изложението BAU 201725.01.2017 / 13:40 - citybuild.bg

Успешно приключи участието на компанията на водещото изложение за архитектура, строителни материали и системи в Мюнхен.

 

 

Иновативната концепция и параметрична визия на щанда на ЕТЕМ впечатли посетителите на изложението.

 

 

Голям интерес предизвика демонстрационният модул на иновативна концепция за окачена фасада и преградна стена, разработени по проект InDeWaG на ЕТЕМ, финансиран от програмата Хоризонт 2020 на ЕС. В модула е инкорпориран стъклопакет с циркулиращ воден поток, който може да се използва както за отопление, така и за охлаждане, и позволява постигане на комфортна и здравословна среда. Вниманието на посетителите беше привлечено и от 3-метровата входна врата Е75 с апликиран etalbond ® с дизайнерски дигитален принт.

 

 

 

ЕТЕМ представи още специалният ретро дизайн на системата Е75, приложим предимно при сградите, обявени за паметници на културата, новата многофункционална отваряема система Е68 за прозорци и балконски врати с прекъснат термомост, вентилируемите фасадни системи за монтаж на etalbond ® - BRAVO Y и BRAVO W, както и системата за окачена вентилируема фасада VARIO Lamella, предназначена за окачане на алуминиеви ламели ЕТЕМ. Новият негорим композитен панел etalbond® A2 също бе представен на щанда. Той отговаря на обществената мотивация за устойчива промяна и положителен ефект в строителството на проекти и сгради от ново поколение.

 

 

 

Оценяваме участието си на BAU 2017 като много успешно и ползотворно, тъй като успяхме да привлечем интереса на голям брой посетители и да представим пред чуждестранния пазар едни от най-новите си продукти. Представяйки ЕТЕМ, ние всъщност представяме и България, тъй като производствената ни база се намира в София", споделиха от компанията.

 

 

На тазгодишното издание на BAU Мюнхен взеха участие над 2000 изложители от над 40 държави, а броят на посетителите надмина очакваните 250 000. Поради постоянно нарастващия брой изложители и посетители тази година организаторите бяха осигурили 17 изложбени халета, разположени на площ от  180 000 кв. м.

 

Тази година ЕТЕМ участва за 4-ти път на изложението.

 

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор

още от Дограми - Статии