СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
В кв. "Симеоново" в София е изградена детска площадка под училището
 Facebook

В кв. "Симеоново" в София е изградена детска площадка под училището13.06.2019 / 09:30 - CityBuild.bg

На площадката за по-малки деца доскоро имаше търговски обекти и беше в лошо състояние. Цената е около 3500 лв.

 

 

 

През изминалата седмица от район "Витоша" са се справили с течовете в градинката при банята в кв. "Княжево", a тази седмица започва ремонт на плочниците, отчетоха от района.

 

 

Продължава работата по изграждане на ДГ 37 (кв. Павлово), където вече са изградени двата нови корпуса, поставена е външната изолация и хидроизолация на покрива, поставена e и дограмата, работи се по ел. и ВиК системите.

 

В ДГ 60 (кв. "Княжево") са изградени двата нови корпуса, поставени са дограмата и топлоизолацията, също така е изпълнена и новата вертикална планировка. В 64 ОУ (кв. "Симеоново") завършва първият етап от строителството на новия физкултурен салон и класни стаи. В 86 ОУ (с. Владая) продължава поставянето на външната топлоизолация и е започнала подмяна на дограмата на физкултурния салон.

 

В квартал Манастирски ливади-Запад се изгражда нова площадка на ул. "Мур," при последната спирка на Т7, както и ново пространство с фитнес на открито на ул. "Майстор Павел от Кримин". Скоро се очаква да бъде прехвърлена собствеността на сградата на "Домът на българите в чужбина" на ул. "Казбек", където районът е готов да проектира детска градина и начално училище.

 

 
още от Новини

още от София