СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
179 ДГ „Синчец“ в район „Илинден“ в София е с напълно обновена сграда
 Facebook

179 ДГ „Синчец“ в район „Илинден“ в София е с напълно обновена сграда14.02.2019 / 09:30 - CityBuild.bg

Дворът ще бъде облагороден и ще бъдат изградени нови игрища и площадки.

 

 

 

 

В детските помещения на четирите етажа бе премахнат старият балатум и ламиниран паркет. Направена е изравнителна циментова замазка, върху която е положена хетерногенна винилова настилка с антибактериални свойства. Стените и таваните след шпакловка са боядисани с антибактерилален латекс. Съществуващата мозаечна настилка във фоайета, коридори и стълбища е изшлайфана и обработена с импрегниращи препарати.

 

 

 

 

 

 

Ремонтът на санитарните възли по всички етажи включва подмяна на водопроводна и канализационна инсталации, като е поставен нов теракот по пода и фаянс по стените на височина до 2м, а останалата част от стените и тавана е боядисана с антибактериален латекс. Монтирани са ново санитарно обзавеждане и нови санитарни батерии. На първи етаж е изградена и тоалетна за деца в неравностойно положение.

 

 

 

В двора на детското заведение ще бъдат изградени четири нови детски площадки и спортно игрище. Ще бъде изградена нова настилка около сградата, както и за достъп до новоизградените площадки. Ще бъде изградено и ново алейно осветление около тях. Предвижда се затрявяване с тревни смески на зелените площи.

 

 

 
още от Новини

още от София