СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Системи за контрол на достъпа може да разгледате в шоурума на "Хьорман"
 Facebook

Системи за контрол на достъпа може да разгледате в шоурума на "Хьорман"08.10.2018 / 14:27 - CityBuild.bg

Един от моделите е автоматичен болард Security Line A 220-600 H.

 

 

Снимки: CityBuild.bg

 

Хотелски комплекси, подстъпи към фирми, терени за провеждане на мероприятия, обществено достъпни места... За каквито и степени и области на защита да става въпрос - Hörmann ще се превърне във ваш силен партньор при системите за контрол на достъпа. За това ще се погрижат боларди с най-различни функции, прегради на пътя и бариери с повдигащо се рамо, а също и прегради с шипове.

 

При необходимост фирмата изготвя цялостни концепции за управление, за да ви предложи най-подходящата система за контрол на достъпа според вашите изисквания. Дали със Security Line за частно и обществено достъпни области или с High Security Line за максимална защита в зони с висока степен на сигурност -  Hörmann създава стандарти по отношение на сигурността.

 

Към Security Line болардите се делят на автоматични, полуавтоматични, фиксирани и лягащи на земята. Това позволява например в рамките на дадена фирмена площ сградата да се обезопаси от всички страни с фиксирани боларди, а подстъпите към нея да се оборудват с автоматични боларди, които се издигат и спускат хидравлично или електромеханично. Предимството при Hörmann - всички боларди са с идентична визия.

 

Автоматичните боларди се предлагат в три модела. С вградено електромеханично задвижване за средна и във варианта с вградено хидравлично задвижване за висока честота на използване. Изключително висока защита предлага автоматичният болард RI-H с подсилен материал на цилиндъра.

 

С вграден газов амортисьор полуавтоматичните боларди са подходящи за ниска честота на използване. За инсталирането им не е необходима електрическа връзка. Болардът се спуска с ръчно натискане надолу, докато вграденият газов амортисьор го издига автоматично.

 

При изключително ниска честота на използване от около 2 движения дневно се препоръчват лягащите на земята боларди, които се монтират на земята и могат да се свалят до легнало положение без инструмент. Затвореният цокъл гарантира, че дори и при легнал болард няма да е налице отвор в земята.

 

Фиксираните боларди с подова плоча изглеждат идентично на автоматичните и полуавтоматичните боларди. Цилиндрите могат да се демонтират при наличие на повреди. Като базов модел с добро съотношение цена/качество са подходящи фиксираните боларди с анкери. За изключително голяма защита се препоръчват фиксираните боларди RI-FF с усилен материал на цилиндъра и усилено фиксиране към земята.

 

Към продуктите за контрол на достъпа Hörmann предлага и подходящите командни принадлежности като колони, ръчни предаватели, кодирани манипулатори, скенери за пръстови отпечатъци и други. Всички автоматични продукти могат да се комбинират с разработената от Hörmann радиосистема BiSecur, която се характеризира с изключително надеждна кодираща технология.

 

Още подробности - тук.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор