СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Сложете край на локвите с DEKO di marmo
 Facebook

Сложете край на локвите с DEKO di marmo03.12.2019 / 13:28 - CityBuild.bg

Декоративната безфугова подова настилка е с подчертани естетически, дрениращи, противохлъзгащи и звукопоглъщащи функции.

 

DEKO di marmo е с отворена структура, състояща се от калибрирана мраморна фракция и свързваща прозрачна полимерна смола. Подходяща е за полагане както в екстериора, така и в интериора. Настилката може да се използва при изграждане на: алеи и тротоари; зони около басейни, шадравани и фонтани; подходи към гаражи и паркинг зони; СПА центрове; търговски центрове; шоуруми, изложбени зали, тераси и др.

 

Сложете край на локвите с DEKO di marmo

 

Дрениращата функция на системата DEKO di marmo я прави особено подходяща за приложение в зони, където бързото и надеждно отвеждане на повърхностния воден отток на настилката е от съществено значение. Благодарение на дрениращата функция се предотвратява образуването на локви. Настилката благоприятства и поддържането на водния баланс, чрез отвеждане на дъждовната вода към почвата. Дренажният капацитет на системата в съчетание с изграден под нея дренажен бетон е не по-малък от 200 л./кв. м/мин., като пропускателната способност може да се увеличи още съобразно избора на подходяща фракция при изграждането на дренажния бетон.

 

 

Системата DEKO di marmo се прeдлага в 13 цвята от калибрирана мраморна фракция.  Калибровката позволява постигането на максимален уплътнителен ефект, лесно подравняване и почистване на настилката, а облата структура на камъчетата придава усещане за комфорт. Настилката е UV-  и атмосфероустойчива, като мраморните камъчета не изменят цвета си с течението на времето. Почиства се лесно с водоструйка или пароструйка.

 

 

Повече за настилката Deko di marmo може да намерите тук.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор