СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
От "София хотел Балкан” АД искат да преустройват помещения
 Facebook

От "София хотел Балкан” АД искат да преустройват помещения07.08.2017 / 18:00 - citybuild.bg

Становища, мнения или възражения се подават до 21 август в район „Средец” и пред РИОСВ.

 

От район "Средец" в столицата съобщиха за инвестиционно предложение от СОФИЯ ХОТЕЛ БАЛКАН” АД  - за преустройство и промяна на част от помещенията от втори до шести етаж, включително хотелски стаи, канцеларии, конферентни зали и коридори - в ХОТЕЛСКИ СТАИ И КОРИДОРИ. Предвижда се преустройство и промяна и на част от помещенията на ниво първи сутерен и на първи етаж от фоайе, тоалетни, фризьорски салон, магазини № 3-5, 6,7-9, 10, 11 и 12, част от пералня, вторична кухня, лоби бар, целодневен ресторант и коридори - в ЦЕЛОДНЕВЕН РЕСТОРАНТ, БЮФЕТ, ЛОБИ БАР, СПА и ФИТНЕС, МАГАЗИНИ № 3, 4-5, 6-9, 11 и 12.

 

 

Обявата до заинтересованите лица и обществеността, заедно с инвестиционното предложение, е поставена на информационното табло на СО-район „Средец” на ул. ”Леге” 6 и е публикувана на интернет-страницата на района. Уведомлението е на разположение за сведение и изразяване на становище от заинтересованите лица в периода до 21 август включително. Достъп до информацията на инвестиционното предложение може да получите всеки работен ден от 9,00-12,00ч. и от 13,00-17,00ч. в стая 503 в сградата на район „Средец”. Становища, мнения или възръжения се подават в писмен вид в деловодството на район „Средец” и пред РИОСВ - София, 1618, бул. ”Цар Борис ІІІ” 136, ет.10.

 

 

София Хотел Балкан е построен през 1956 г. като част от ново архитектурно движение – микс от класически дизайн и пищен декор, които преосмислят концепцията за пространство. Емблематичната сграда на площад "Света Неделя" е част от сградата на Президентството, а под основите ѝ лежи историческа римска крепост, останки от която могат да бъдат разгледани в района около хотела.

 

Петзвездният Шератон София Хотел Балкан предлага 184 хотелски стаи, ресторанти, дневен и нощен бар, казино, спортен център, бизнесцентър, бални зали и конферентни зали, както и два луксозни етажа с ВИП салон и Президетски апартамент. Хотелът е посещаван от политическия и бизнес елит на страната, кралски особи и висши международни представители. Шератон София е част от световно известната "Луксозна колекция" на хотелската верига Starwood Hotels & Resorts. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
още от Новини

още от София