СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Специални летни предложения за банята от Roca
 Facebook

Специални летни предложения за банята от Roca16.05.2018 / 12:33 - CityBuild.bg

Традиционно в сезона на ремонтите команията предлага изгодни предложения с високо качество и дизайн.

 

Колкото и мащабен да е проектът за дома, вилата или ваканционното жилище, изборът на предложения удовлетворява различните предпочитания. Специалните летни пакетни предложения от Roca улесняват значително реновирането, преустройството или освежаването на санитарните помещения.

 

 

Базово предложение - комплект смесителни батерии от колекция Victoria на Roca. Комплект Victoria 3 в 1 на цена от 279 лв. с ДДС е в удобна за транспорт кутия. Комплектът включва всички необходими смесители за банята: за умивалник, за вана и душ, както и душ слушалка и тръбно очакване.

 

 

За повече простор в банята се налага тенденцията за вградени смесители - комплект с вграден смесител за душ от колекция Monodin на Roca, заедно с голяма душ пита, душ слушалка и всички необходими аксесоари за монтажа. Сега може да закупите на изключително изгодната цена от 499 лв. с ДДС.

 

 

За тоалетната - специалното предложение на Roca включва комплект стенна тоалетна от колекция Nexo на Roca с тънка седалка и структура за вграждане с двустепен бутон. Пакетната цена е 499 лв. с ДДС. Дизайнът на колекция Nexo е на италианския дизайнер Антонио Було. Тънката седалка със забавено падане е новост и допълва изчистения модерен дизайн.

 

 

Гаранция

 

Roca дава 5 години гаранция на смесителите и 10 години фабрична гаранция за санитарния порцелан, както и за структурите за вграждане. Смесителите Roca са с патентовани керамични глави, произведени във фабриките на компанията. Всички смесители Roca са с покритие EverShine®. Иновативната система за хромиране гарантира дълготрайността и блясъка на покритието и улеснява почистването. Технологията Softurn® осигурява комфорт при използване на ръкохватката и прецизен избор на силата и температурата на водния поток.

 

Повече изодни предложения от Roca

 

Всички специални предложения от Roca и пълната информация за продуктите са публикувани на сайта на компанията в интернет www.roca.bg.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор