СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Да стане ли ул. "Цар Иван Шишман" в София пешеходна зона?
 Facebook

Да стане ли ул. "Цар Иван Шишман" в София пешеходна зона?01.06.2020 / 09:30 - CityBuild.bg

Споделете мнението си в анкетата на район “Средец”.

 

"Предстои ремонтът на ул. “Цар Иван Шишман”. Това е добър повод да проверим какви са Вашите нагласи за движението по нея. Задачата ни като районна администрация е да разберем гледната точка на всички заинтересовани страни - както на гражданите, така и на бизнесите по ул. “Цар Иван Шишман” и нейните пресечки. Събраните отговори ще бъдат част от Общественото обсъждане, което предстои да обявим", казват от район "Средец". Анкетата може да попълните тук.

 

Потенциалът на ул. "Цар Иван Шишман" да бъде само за пешеходци е доказан не само покрай инициативата „София диша", но и заради това, че е едно от любимите места на софиянци с много магазини и заведения. Жители са споделили с районния кмет Трайчо Трайков, че са съгласни улицата да стане изцяло пешеходна. Идеята се подкрепяла и от бизнеса.

 

 

Припомняме, че обновяването на улицата остана за догодина. "Досегашният проект предвиждаше бетонна плоча по улицата и това ще създаде трудности при отстраняване на каквито и да е аварии. Затова сме поискали от проектанта да промени проекта", заяви в края на април кметът на София Йорданка Фандъкова.

 

Снимка: CityBuild.bg

 

 
още от Новини

още от София

още от Избрано