СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Стара сграда в София ще се превърне в Data Center
 Facebook

Стара сграда в София ще се превърне в Data Center28.04.2020 / 09:30 - CityBuild.bg

Сградата на ул. „Ген. Гурко“ 7 ще бъде ремонтирана и реставрирана.

 

 

На 23 април в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ беше връчен договор за изпълнение на проект „Изграждане и развитие на център за върхови постижения „Наследство БГ“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж”. Договорът е по обществена поръчка с предмет „Изпълнение на инженеринг (изготвяне на работен инвестиционен проект, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор) на обект представителна сграда на Център за върхови постижения ул. „Ген. Гурко“ 7 в София.

 

 

Изпълнителят „Строител" ЕООД ще изготви инвестиционен проект, ще изпълни строително-монтажни, реставрационни и други необходими дейности за обекта, ще упражни авторски надзор по време на строителството и ще осигури гаранционна поддръжка. Срокът за изпълнение е 180 календарни дни. Общата стойност на договора е 782400 лв. (с ДДС).

 

 

Като част от изграждането и развитието на център за върхови постижения „Наследство БГ" трябва да бъде реконструирана и модернизирана баня „Овча купел". В недвижимата културна ценност от „местно значение" ще бъдат изградени част от изследователските лаборатории на Центъра за върхови постижения „Наследство БГ" и ще се предлагат процедури с минерална вода и занимания за здраве за подобряване качеството на живот.

 

 
още от Новини

още от София