СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Софийска работилница за иновации ще решава важни за градовете проблеми
 Facebook

Софийска работилница за иновации ще решава важни за градовете проблеми28.03.2019 / 09:30 - CityBuild.bg

Целта е да се съберат мненията и идеите на различни групи от обществото и да се стигне до решения, които биха могли да се приложат на практика.

 

В периода 29-31 март в Софийската градска художествена галерия ще се проведе работилница за иновации като част от пилотния проект на Съвместния изследователски център на Европейската комисия „Науката среща регионите/парламентите". ​Столичната община беше избрана като един от градовете участници в проекта и ще организира работилницата в партньорство със Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски ", Асоциация за развитие на София и „Зелена" София.

 

В рамките на събитието ще бъдат разгледани три предизвикателства, пред които София, а и голяма част от градовете в България, са изправени. Целта е да се съберат мненията и идеите на различни групи от обществото и да се стигне до решения, които биха могли да се приложат на практика. Методологията на работилницата за иновации се основава на факта, че когато се съберат на едно място хора с различен профил и интереси, има голяма вероятност да достигнат до ефективни решения по зададените проблеми.

 

 

За повече информация и регистрация посетете страницата на събитието. Местата са ограничени, не пропускайте да се регистрирате.

 

 
още от Новини

още от София