СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Стартира архитектурен конкурс за нова детска градина в кв. „Горна баня" в София
 Facebook

Стартира архитектурен конкурс за нова детска градина в кв. „Горна баня" в София30.11.2018 / 09:30 - CityBuild.bg

Проекти се подават в Деловодството на НАГ до 17,30 часа на 30 януари 2019 г.

 

Столична община обяви открит конкурс за изготвяне на инвестиционен проект за Детска градина в кв. „Горна баня" в София. Сградата трябва да бъде проектирана за 2 яслени и 4 градински групи.

 

 

Общата стойност на наградния фонд, предвиден за конкурсните проекти, класирани на първо, второ и трето място, възлиза на 30 000 лв., разпределен както следва: първо място - 15 000 лв.; второ място - 10 000 лв.; трето място - 5 000 лв.

 

В конкурса могат да участват български или чуждестранни физически или юридически лица или техни обединения, както и всяко друго образувание, което има право да изпълнява услугата, съгласно законодателството на държавата, в която е установено. Конкурсните проекти се предават на български език.

 

В настоящия конкурс възложителят не поставя каквито и да е изисквания относно икономическото и финансово състояние на участниците, както и не поставя каквито и да е изисквания относно техническите и професионалните способности на участниците.

 

Общата стойност на средствата, предвидени за изработване на технически и работен проект за обекта от спечелилия участник, възлизат общо на 91 666 лв. без ДДС.

 

Пълната документация за конкурса е публикувана в раздел „Профил на купувача" в сайта на Направление „Архитектура и градоустройство" тук.

 

 
още от Новини

още от София

още от Избрано