СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Стартира кандидатстването по Програма „Зелена София“
 Facebook

Стартира кандидатстването по Програма „Зелена София“21.05.2019 / 10:30 - CityBuild.bg

Материалите и оборудването се предоставят безвъзмездно от Столична община.

 

На 20 май стартира кандидатстването по Програма „Зелена София". Програмата има за цел облагородяването на зелени площи - общинска собственост, в междублокови пространства и локални градини. Проектите по програмата са насочени към обновяване на озеленяването, подмяна и/или ремонт на елементите на парковото обзавеждане, създаване на зони за отдих.

 

Допустими кандидати по Програма „Зелена София" са всички етажни собствености в Столична община, регистрирани в районните администрации по чл. 46б от ЗУЕС или сдружения на собственици, вписани в регистъра по чл. 44 от ЗУЕС и юридически лица с нестопанска цел, регистрирани на територията на Столична община по Закона за юридическите лица с нестопанска цел или Закона за народните читалища.

 

Проектите се подават в районните администрации, на територията на които се намират терените, за облагородяването на които е разработен проектът. Крайният срок за подаване на проектните предложения е до 17,00 ч. на 20.06.2019 г. в деловодството на съответната районна администрация.

 

Правилата на Програмата, Насоките за кандидатстване, образци на документите за кандидатстване и друга информация, необходима при подготовка на проектите, е публикувана на интернет страницата на Столична община в раздел "Околна среда" на адрес: https://www.sofia.bg/program-green-sofia-2019.

 

 
още от Новини

още от София