СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Студентска информация

Семинари и дискусии

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Стартира конкурсът "АРХ ИНОВА 2017"
 Facebook

Стартира конкурсът "АРХ ИНОВА 2017"18.04.2017 / 18:00 - citybuild.bg

Темата e "Обществени сгради" в категориите: "Болници, медицински центрове, здравни заведения", "Учебни и културни центрове" и "Търговски сгради".

 

АРХ ИНОВА е некомерсиален архитектурен конкурс, чиято цел е да поощрява и популяризира качествената архитектура на базата на четири основни критерия:  иновативност на архитектурни решения и приложени технологии; устойчивост на архитектурата и хармонично вписване на сградите в околната среда; функционалност на сградите; естетика. Организатори на наградите са специализираните медии в областта на архитектурата, строителството и интериорния дизайн: Ka6tata.comThe-Building.eu, Citybuild.bg и Citybuildhome.bg.

 

 

В конкурса могат да участват архитекти или архитектурни екипи - с до 3 проекта във всяка категория. Няма значение дали сградата е проект в идейна или работна фаза, реализация или в строеж. 

 

Авторитетното жури е от девет утвърдени български архитекти: проф. д-р арх. Жеко Тилев, проф. д-р арх. Георгий Станишев, доц. д-р арх. Мария Давчева, арх. Атанас Панов, арх. Георги Савов, арх. Димитър Паскалев, арх. Радомир Серафимов, арх. Тихомир Казаков и арх. Ивайло Петков.  

 

Крайният срок за регистрация в конкурса е 31 юли, а крайният срок за подаване на проектите - 31 юли. Участващите проекти ще бъдат публикувани на 15 август. Журирането ще се проведе в периода 19-20 септември, а церемонията по награждаването - на 18 октомври в Sofia Event Center. Всички подробности може да прочетете на официалния сайт на конкурса - archinova.bg.

 

 

Партньори на конкурса: 

 

Камара на архитектите в България 
Съюз на архитектите в България
Камара на строителите в България 
Sofia Event Center

 

Спонсори на Арх Инова 2017:

 

Златни спонсори:

IDEAL STANDARDETEM 

 

Сребърни спонсори:

ALUKÖNIGSTAHLWIENERBERGERОРГАХИММАРИСАН

 

Спонсори:

ТЕХНОПАНЕЛ, КНАУФХОВАЛГРУНДФОС 

 

 
още от Новини

още от АРТ

още от Избрано