СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Строи се четвърта фаза на комплекса Vitosha View
 Facebook

Строи се четвърта фаза на комплекса Vitosha View06.12.2018 / 09:30 - CityBuild.bg

Сгради A и B са завършени на 100% в частта eлектро, ВиK и ОВК, а сграда C е с издаден Акт 15.

 

Строител на обекта е "Аргогруп Екзакт".

 

 

Витоша Вю / Vitosha View е висок клас жилищен комплекс в кв. "Кръстова вада" на няколкостотин метра под кръговото движение на булевардите „Черни Връх“ и „Околовръстен път“ - там, където „Околовръстен път“ „потъва“ под нивото на „Черни връх“. В градоустройствената идея е наблегнато на по-малка от позволената плътност на застрояване на парцелите и приоритетно разполагане на автомобилите в подземни паркинги. Резултатът от това е по-големи пространства за индивидуални дворове, озеленяване с детски площадки и паркови зони.

 

Предстоящата Сграда Е е проектирана с три отделни входа с индивидуални осемместни асансьори и стълбищни клетки. Тя ще бъде с осем типови етажа, на всеки от които са разположени четири двустайни, четири тристайни апартамента и едно студио. В проекта са предвидени възможности за обединяване на различните обекти, с което изборът нараства на 11 вида различни апартаменти на типов етаж. Също така при различните варианти има възможност за образуване на многостайни апартаменти. На последния 9-ти етаж се намират най-луксозните обекти в сградата – 3 пентхауса с гледки едновременно към планината и града. Допълнително за простора в тях допринася светлата височина от 3,50 м. Паркирането както и при другите сгради е осигурено с подземни и наземни паркоместа.

 

 

Инвеститор е Витоша Вю / Vitosha View - резултат от сътрудничеството на Михаил Чобанов - основателят на "Бългериан Пропертис", и Ангел Ангелов – основател и ръководител на архитектурното "Джениг студио".

 

 

 
още от Новини

още от София