СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
КСБ и строителни фирми се включват в борбата с коронавируса
 Facebook

КСБ и строителни фирми се включват в борбата с коронавируса10.04.2020 / 13:22 - CityBuild.bg

Дарения за над 1,1 млн. лева са направени от Камарата, строителни компании и физически лица, работещи в бранша.

 

Десет респираторни апарата,  системи за аспирация, мониторни станции, екстрактори и друго медицинско оборудване, предпазни средства - маски, шлемове, спирт, дезинфектанти, както и над 360 хил. лева са дарени до момента от КСБ, строителни фирми и физически лица, работещи в бранша, на болници, здравни и социални учреждения, общини, БЧК и др. Общата сума на даренията от Камарата, строителните фирми и физическите лица  е над 1,1 млн. лева.

 

 

„Не можем да останем встрани от тази битка, защото се касае за човешки животи. Камарата и фирмите подкрепят и ще продължат да подкрепят българските медици и здравните заведения в усилията им за справяне с безпрецедентната заплаха, пред която страната ни е изправена", заяви  изп. директор Валентин Николов.

 

„Не е имало тежка ситуация, инцидент или природен катаклизъм, при който КСБ и българските строители да не са се включили на първа линия, за да помогнат. Искам да благодаря на всички фирми и колеги, които и сега даряват и подкрепят болници, общини, домове за възрастни хора. Бъдете здрави и продължавайте тази благородна дейност!", коментира председателят на УС на Камарата инж. Илиян Терзиев.

 

 
още от Новини

още от Страната