СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Строителният сектор е в очакване на Архитектурно-строителната седмица
 Facebook

Строителният сектор е в очакване на Архитектурно-строителната седмица08.04.2021 / 11:30 - CityBuild.bg

От 12 до 15 май той ще открие своята професионална платформа за договаряне в Интер Експо Център в София.

 

„Новата реалност създава много възможности" - под това мото работи екипът на изложението Архитектурно-строителна седмица. До старта на форума остава месец и половина, а кампанията е в разгара си.  

 

 

Нови стандарти за безопасност в новите условия

 

Архитектурно-строителна седмица ще бъде организирана спрямо всички необходими нови стандарти за безопасност и здравната сигурност на присъстващите представители на сектора. Освен модерна вентилационна система с разделяне на входящ и изходящ въздушен поток, са подготвени детайлни „Вътрешни правила", които определят всички необходими мерки за сигурност. Сред тях по-важните са регулиране на човешкия поток посредством интелигентна Crowd management система, широки пътеки и отстояние между щандовете, възможност за използване на прозрачни прегради при бизнес преговорите  и др.

 

Отново ще се представят различни направления като: „Вътрешни довършителни дейности", "Врати, прозорци и фасади", "Външни довършителни дейности", "Строителнo оборудване и механизация", „Вертикално планиране и ландшафт" и „Индустриално строителство и оборудване", „Сградна автоматизация", "ОВиК", "Smart системи".

 

 

Съпътстващи събития и партньорство с браншовите организации

 

И през 2021 г. продължава тясното партньорство с професионалните браншови организации: Камара на архитектите в България, Камара на строителите в България, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Сдружение български врати, прозорци и фасади, Българска асоциация за изолации в строителството, Асоциация на професионалните озеленители, Национална асоциация на строителните предприемачи, Български съвет за устойчиво развитие, Асоциация на интериорите дизайнери в България, Визия за София, Български съюз на производителите на сглобяеми къщи, Университет по архитектура, строителство и геодезия.

 

За да има всеобхватност, изложението залага и на разнообразна съпътстващата програма, която да разгледа теми със значим интерес в професионалните среди. Организаторите, участниците и браншовите организации отново обединяват усилия, обещавайки полезни за сектора професионални събития, сред които дискусии и презентации.

 

 

Още информация за подготовката на изложението може да откриете на сайта buildingweek.bg.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор

още от Избрано