СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Студентски ландшафтен проект ще бъде реализиран в индустриална зона
 Facebook

Студентски ландшафтен проект ще бъде реализиран в индустриална зона04.04.2017 / 10:26 - citybuild.bg

Той беше представен вчера по време на Landscape Architecture Week 2017.

 

По инициатива „Дънди прешъс металс Челопеч" ЕАД, към „Център за продължаващо обучение" на ЛТУ бе организиран студентски конкурс за идеен проект за реконструкция на зелени площи в индустриалната зона на фирмата. В конкурса се включиха 10 екипа с общо 37 студенти от трети, четвърти и пети курс специалност "Ландшафтна архитектура". По време на подготовката на проектните предложения студентите посетиха обекта, предмет на реконструкция. 

 

 

Председател на журито беше Живко Василев - "Дънди Прешъс Металс Челопеч" ЕАД, ръководител на проекта, а членове - Атанас Стоев, "Дънди Прешъс Металс Челопеч" ЕАД, представител на собственика на обекта, ланд.арх. Траян Анастасов, "Джи Ейт Студио" ООД, управител на фирмата по поддръжката на зелените площи на дружеството; гл.ас. д-р Мариела Шахънова от Катедра "Парково и ландшафтно строителство", представител на ЛТУ. Класираните проекти на първите три места получиха парични награди, а спечелилият екип ще има възможност да присъства лично при реализиране на техния проект.

 

Класираният на първото място проект е на Деница Атанасова, Мария Драгоева, Никол Иванова, Петър Пързулов и Давид Йошков от III курс.

 

 

 

 
още от Новини

още от Любопитно