СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Световни тенденции в архитектурното осветление представи City Light
 Facebook

Световни тенденции в архитектурното осветление представи City Light21.03.2019 / 12:23 - CityBuild.bg

От 2004 година досега фирмата създава осветление за сгради, паркове, архитектурни паметници и градска инфраструктура.

 

През февруари компанията City Light с централен офис в Москва откри свое представителство в Пловдив. Това е крачка към сътрудничеството на международно ниво и развитие на Балканския регион, където има търсене на качествено архитектурно-художествено осветление. Локацията на новото представителство не е избрана случайно - Пловдив е на удобно като логистика място, което допринася за реализирането на проекти в кратки срокове не само в България, но и в съседните й страни.

 

City Light има над 1 000 реализирани проекта, разработени повече от 600 000 и проектирани повече от 500 000. Компанията предоставя пълен пакет от услуги и реализира проектите съгласно бюджета на своите клиенти.

 

 

Внимателното отношение към архитектурните и културните особености и използването на съвременни технологии в областта на светлината са допринесли компанията да заеме едно от лидерските места на пазара на светотехнологиите. City Light се нарежда сред водещите компании, действащи на пазара за архитектурно-художествено осветление в Русия - по броя на осъществените проекти, повторните заявки от клиенти и препоръките. Компанията е спечелила доверието на солидни клиенти: градски администрации, промишлени холдинги, крупни строителни фирми, държавни и частни организации.

 

 

City Light предлага до 5 години гаранция, цялостно решение за осветлението - от разработка на проекта до следпродажбено обслужване, а визуализациите изцяло съвпадат с реализираните проекти, като първата визуализация е безплатна. Екипът на компанията /квалифицирани експерти и инженери/ включва най-добрите професионалисти в сферата на архитектурното и индустриалното осветление и си сътрудничи с водещи производители на светлинно оборудване. Компанията City Light е член на проектантска и строителна саморегулираща се организация (СРО), притежава пълния списък от необходими за работата лицензи и сертификати, включително лиценз за осъществяване на дейност по опазване на обекти - паметници на културата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По време на изложението Архитектурно-строителна седмица в Интер Експо Център от 6 до 9 март City Light Bulgaria представи 3D виртуална презентация за архитектурното си осветление.

 

 

Компанията представи и световни тенденции във външното и архитектурното осветление и методи за неговото използване.

 

 

Снимки: CityBuild.bg и City Light

 

Видео: City Light

 

 
още от Новини

още от Баш майстор