СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Световният ден на архитектурата ще бъде отбелязан на 7 октомври
 Facebook

Световният ден на архитектурата ще бъде отбелязан на 7 октомври04.10.2019 / 18:00 - CityBuild.bg

Мотото тази година е "Архитектура... жилища за всички".

 

Световният ден на архитектурата ще бъде отбелязан с различни събития в страната от структурите на Камарата на архитектите и Съюза на архитектите в България. Вечер на пловдивските архитекти ще се проведе например в галерията „Енчо Пиронков" в Старинен Пловдив. На 7 октомври започва и Десетият АРХИТЕКТУРЕН ФОРУМ с тема 100-годишнината от създаването на БАУХАУС - най-влиятелната школа по архитектура и дизайн на ХХ век.

 

 

От 7 до 30 октомври в Дома на архитекта във Варна ще се проведе АРХИТЕКТУРЕН САЛОН 2019. Световният ден на архитектурата ще бъде отбелязан от 18.00 часа с откриване на изложби.

 

 

 

Знакови инвестиционни проекти от последните 20 години ще бъдат показани в изложба "РеВизията на Севера - реализации от Плевен и региона" и изложба "Преглед на архитектурата Плевен 2019". Откриването е на 7 октомври от 17:00 часа на пл. "Възраждане".

 

 

По случай Международния ден на архитектурата Регионална колегия София-град към КАБ организира Парти на открито в градината на Централния дом на архитеките на Съюза на архитектите на ул. "Кракра" 11 от 18.30 часа.

 

 

 
още от Новини

още от АРТ