СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Roca събира бъдещето и миналото на щанда си на ISH
 Facebook

Roca събира бъдещето и миналото на щанда си на ISH15.03.2017 / 16:25 - citybuild.bg

В годината на своя вековен юбилей фирмата участва на изложението във Франкфурт с Roca Mall - модерен търговски център с над 1000 кв.м площ.

 

Тук компанията събира историята, настоящето и бъдещето на марката, посредством различни свои колекции и продукти.

 

Roca събира бъдещето и миналото на щанда си на ISH

 

Roca събира бъдещето и миналото на щанда си на ISH

 

Beyond и Carmen. С поглед към идните години и почит към 100 години история.

 

С мисъл за бъдещето Roca представя специална колекция санитарен порцелан за тези, които искат да са една стъпка напред и търсят повече от качество. Beyond е урбанистично предложение с изискани решения за умивалници, изпълнени с новия материал на Roca - Fineceramic, и най-новите технологии при проектирането на продукти за баня. От друга страна, Carmen отдава почит към миналото с редизайн на един емблематичен модел от вековната история на Roca. Класическият умивалник Carmen се завръща с ретро стил, за да се превърне в нова пълна колекция за баня с най-съвременни функции, като например тоалетни без ръб.

 

Roca събира бъдещето и миналото на щанда си на ISH

 

Roca събира бъдещето и миналото на щанда си на ISH

 

In-Wash® и Inspira. Елегантно умно настояще, посветено на индивидуализацията и преживяванията на потребителя.

 

Roca Mall показва и най-успешните продукти на компанията, представени на пазара в последно време. Умната, или т.нар. "смарт" тоалетна In-Wash обединява най-модерни технологии, универсален дизайн и лесен за употреба интерфейс. А колекцията санитарен порцелан и мебели Inspira е вдъхновение за нови проекти със своите три дизайнерски линии, които дават възможност за индивидуален профил на банята, според личния стил на всеки потребител.

 

Roca събира бъдещето и миналото на щанда си на ISH

 

Armani/Roca. Изключителното място.

 

Ексклузивните продукти също имат място в Roca Mall. Baia, новата колекция Armani/Roca, се представя пред публика за пръв път на ISH 2017. С новите проекти Джорджо Армани отново показва своята страст за комфорт и благополучие, като изразява виждането си за пространството в банята чрез комбинация от елементи, които позволяват максимална гъвкавост и адаптивност. Естетиката умишлено се отнася към миналото, но ретро стилът е осъвременен. Интерпретацията е модерна и включва авангардни технологии. Резултатът е нова универсална колекция за баня, която успява да бъде едновременно съвременна и неподвластна на времето, в съответствие с добре познатият дизайн и философия на Джорджо Армани.

 

Roca събира бъдещето и миналото на щанда си на ISH

 

Roca е компания за дизайн, производство и търговия на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Създадена е през 1917 г., когато семейство Roca започва строеж на първата фабрика в Гава (Барселона). На стотната си годишнина, компанията има над 22,600 служители, 78 производствени предприятия и оперира в над 170 държави на пет континента.

 

 
още от Новини

още от Любопитно

още от EuroBuild