СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
„Технопанел” разширява цветовите решения за ламарината
 Facebook

„Технопанел” разширява цветовите решения за ламарината18.04.2017 / 13:28 - citybuild.bg

Тази и други новости, свързани със сандвич панелите, показа фирмата в Хисаря.

 

 

Представяме продуктите, които произвеждаме вече 10 години - покривни и стенни сандвич панели, с три вида изолационни сърцевина и с напълно съвместими сглобки. От миналата година разширихме малко предлаганите дебелини, като например панел с дебелина 200 мм, подходящ за хладилни камери за шоково замразяване", каза за CityBuild.bg инж. Роза Коюмджийска, продажби и маркетинг на ТЕХНОПАНЕЛ.

 

 

Много голяма част от архитектите  по време на Общото събрание на КАБ в Хисаря се интересуваха от повече детайли за поликарбонатните плоскости, които са отличен материал за присъствие на естествено покривно осветление, тъй като се изисква повече внимание при изпълнението. Тези, които проектират индустриални складове, халета, ферми и агрообекти, проявиха интерес към покривния панел с ПВЦ мембрана, както и със стъклофибър, подходящи за по-агресивна вътрешна среда. Интерес предизвикаха и панелите с иноксова ламарина за различни мандри например. От ТЕХНОПАНЕЛ предлагат още санитарни ъгли за хладилни камери и всякакви завършващи елементи за сграда със сандвич панели.

 

 

 

В момента с продукти на ТЕХНОПАНЕЛ се работи на много обекти в страната. „Опитваме се да отговаряме на всякакви желания на клиентите и да сме гъвкави и по отношение на цветовите решения за ламарината. Предлагаме например зелен цвят с перлен отблясък, имаме и поръчка за перлено лилаво. Съобразяваме цветовете на ламарините, когато има комбинация от панели с два вида изолационни сърцевини на една фасада, така че да няма разлики в цветовите нюанси", каза още инж. Коюмджийска.

 

 

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор