СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
ВТУ „Тодор Каблешков“ предлага актуални специалности
 Facebook

ВТУ „Тодор Каблешков“ предлага актуални специалности11.08.2020 / 17:11 - CityBuild.bg

Разгледайте предложенията на висшето транспортно училище в София.

 

„Геотехника и инженерна геология"

 

Магистърската програма по „Геотехника и инженерна геология" успешно се провежда вече осма година. Тя е предназначена за строителни и минни инженери, както и за геолози, които искат да повишат своите знания и професионални умения в специфичната сфера на геотехниката и да се възползват от търсенето на добри специалисти в тази сфера. Обучението е в задочна форма с продължителност от четири семестъра, като през първите три семестъра се изучават различни дисциплини, а през четвъртия семестър се разработва дипломна работа. Документи се примат до 4 септември. Подробности вижте тук.

 

 

Обучение на специалисти по строителство на газо- и нефтопроводи

 

Магистърската програма за подготовка на специалисти по строителство на газопроводи и нефтопроводи е предназначена за лица, притежаващи диплома в областта на техническите науки. Обучението е в задочна форма с продължителност три семестъра, като през първите два семестъра се изучават различни дисциплини, а през третия семестър се разработва дипломна работа. Документи се примат до 4 септември. Подробности вижте тук.

 

 

Транспортно строителство

 

Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков" приема студенти по Транспортно строителство - ОКС „Бакалавър" и „Магистър". Обучението е в редовна и задочна форма. Документи се приемат до 4 септември. Подробности вижте тук.

 

 

Експлоатация на тунело-пробивни машини

 

Магистърският план е предназначен за специалисти от всички технически специалности, които желаят да се квалифицират в управлението, поддържането и експлоатацията на най-съвременната тунело-пробивна техника и да приложат тези знания и умения в престижни строежи у нас и в целия свят. Записването за магистратурата продължава до 5 септември. Подробности вижте тук.

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор