СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
„Топливо” АД отбеляза 70-годишен юбилей
 Facebook

„Топливо” АД отбеляза 70-годишен юбилей29.11.2017 / 17:04 - CityBuild.bg

Събитието уважиха архитекти, клиенти, доставчици, партньори и представители на държавни институции, на предприятия, на банковия и застрахователен бизнес.

 

 

Топливо" АД устоя на променливите и несигурни времена, в които живеем, запазвайки традициите си на лоялен партньор. От учредяването си през 1947г. до ден днешен компанията продължава да бъде най-големият на българския пазар търговец на строителни и отоплителни  материали, горива и газ, и според мен това е уникално постижение, за което основен принос и заслуга имат хората, работили за това дружество", каза по време на събитието в петък изпълнителният директор на „Топливо" АД Преслав Козовски.

 

 

Горди сме с факта, че имаме толкова много служители, останали лоялни на компанията през годините, хора, на които цялата професионална кариера е протекла в „Топливо" от първия им работен ден. Хора, чиито внуци работят днес при нас", каза още Козовски.

 

 

През годините „Топливо" АД е преминала през множество трансформации и реорганизации, докато стигне до това, което представлява днес: най-голямата компания-търговец на строителни и отоплителни материали, горива и газ - или 200 търговски обекта, от които 92 склада за строителни и отоплителни материали. Компанията е представена в 82 града на България, притежава 129 тежкотоварни транспортни средства и е работодател на над 800 човека. „Топливо" АД се стреми не само да запази лидерската си позиция на най-голям дистрибутор на строителни и отоплителни материали в България, но и да е пример за иновативност, лоялност, традиция, обслужване  и коректно отношение към всички свои партньори и клиенти.

 

За „Топливо" АД последната година е изпълнена с динамични промени и нови предизвикателства. Това са амбициозни проекти, с които компанията предвижда посоката, в която ще се развива бизнесът и през следващите години.

 

„Топливо" АД обнови сайта си, добави продуктов каталог, както и различни калкулатори за улеснение на клиентите, увеличи присъствието си в социалните мрежи, в които всеки регион локално представя най-атрактивните промоционални предложения и новини. Компанията подобри значително качеството и бързината на обслужване, създаде екип от мобилни търговци, за да е по-гъвкава и по-близо до клиента, и обнови автопарка си, като купи 30 товарни превозни средства, с които да достига по-бързо до клиентите. И още нещо - „Топливо" АД обнови визията си: промени логото на компанията, добави слогана ГРАДИМ ЗАЕДНО ОТ 1947г., наблягайки на дългогодишната история и традиция, но с поглед в бъдещето.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор