СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Търсят снимки от финасирани от ЕС проекти за пощенски картички
 Facebook

Търсят снимки от финасирани от ЕС проекти за пощенски картички27.03.2020 / 10:28 - CityBuild.bg

Инициативата популяризира приноса на проектите с европейско финансиране за промяната на градовете.

 

Европейската комисия провежда конкурс за пощенски картички, в който се търсят най-атрактивните визии на снимки по проекти, финансирани от Европейския фонд за регионално развитие, Европейския социален фонд, програмите „Интеррег Европа“, „Лайф“, „Творческа Европа“ и др. Инициативата е част от кампанията „Европа в моя регион“. Всяка избрана снимка ще бъде отпечатана в тираж от 300 картички, брандирани със знака на иницативата #EUinmyregion, които ще се разпространяват в цяла Европа.

 

 

Желаещите да участват могат да изпратят до пет снимки с качество минимум 1 000 пиксела или 150 dpi. Фотосите трябва да бъдат придружени с описание до 30 думи, включващо името на проекта, основна цел, местоположение, общата стойност и частта на финансирането от ЕС, уебсайт или профил в социалните мрежи за повече информация. Описанието може да бъде на английски или на български език.

 

Предложенията за пощенски картички се изпращат на info@euinmyregion.eu (Тема: „Картички на Европа в моя регион“/„EUinmyregion postcards“) до 3 септември. Снимките ще бъдат избрани въз основа на естетически качества, уместност спрямо идеята и атрактивност. Общо 150 снимки ще се превърнат в пощенски картички през шестте месеца на конкурса, като всеки месец ще бъдат селектирани по 25 фотографии.

 

Пълни условия за участие в конкурса

 

 
още от Новини

още от АРТ

още от EuroBuild