СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Цветът на 2019-та година идва в София
 Facebook

Цветът на 2019-та година идва в София17.07.2019 / 11:55 - Citybuild.bg

Турнето на Цвета на 2019-та година - „Органик" нюанс на зеленото, тази седмица продължава към София.

 

Обиколката представя красотата на цвета и многобройните му приложения в модерния интериор и декорация. От 19-ти до 21-ви юли караваната на „Оргахим" ще спре на площад „Батенберг" в столицата. От 16:00 до 20:00 ч. в петък, от 10:30 до 18:30 ч. в събота и от 10:30 до 14:30 ч. в неделя там ще бъде разположен специално създаден „Органик" кът. Всеки ще бъде посрещнат с освежаваща напитка и специални VR очила, които ще показват как би изглеждал интериор в цвят „Органик" или в друг избран цвят.

Ако решите да освежите дома си в модерния за годината тренд, ще може да го направите с отстъпка - с промо талон за тониране на интериорна боя във фирмените магазини на „Оргахим". Ще има и игра за най-запалените фенове на „Цвета на 2019-та година".

Лесно е - снимайте се пред специалната „Органик" стена, качете снимката във Фейсбук с хаштаг #Organic2019 и тагване @Оргахим и спечелете страхотна награда, с която пътуванията Ви ще бъдат още по-приятни.

 


В началото на годината „Оргахим" определи цвета, който ще влияе върху предпочитанията в интериорния дизайн и архитектурата през 2019-та година. В избора му участваха водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и артисти за съвременното градско изкуство, които се спряха на „Органик" нюанс на зеленото. „Решихме, че не е нужно човек да е роден с талант на артист, художник или интериорен дизайнер, за да си представи дома си в модерния за годината цвят. Затова цветът „тръгна" на турне, за да покаже красотата на Органик зеленото и как той откроява интериора, архитектурата и бита", каза Емил Кунчев - маркетинг мениджър на „Оргахим". 

Преди София, караваната на „Оргахим" беше в Русе и Бургас.

 

 

 

 
още от Новини

още от Любопитно