СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Удължиха конкурса за проект за участие във Венецианското биенале
 Facebook

Удължиха конкурса за проект за участие във Венецианското биенале31.12.2018 / 11:25 - CityBuild.bg

Срокът става 3 януари 2019 г. включително.

 

Удължаването на досегашния краен срок в конкурса за български кураторски проект в 58-а Международна художествена изложба на Венецианското биенале – 29 декември 2018, се налага поради технически причини – временна липса на достъп до интернет страницата на Министерството на културата. Проектни предложения ще могат да се подават чрез лицензиран пощенски оператор или в деловодството на МК в работните дни до 3 януари включително.

 

Със заповед на министъра на културата Боил Банов беше утвърден Статут за национално участие на Република България във Венецианското биенале за изкуство. С него се регламентират необходимите процедури при подготовката на участието на България в международната изложба на Венецианското биенале. Целта на утвърждаването му е да бъде установена трайна практика на участие на страната ни в престижното международно изложение. Статутът беше публикуван за обществено обсъждане на интернет страницата на Министерство на културата от 27 септември до 27 октомври.

 

58-о издание на Венецианското биенале за изкуство на тема „May you live in interesting times" („Да живееш в интересни времена") с куратор Ралф Ругоф ще се проведе от 11 май до 24 ноември 2019 г.

 

Утвърдиха Статут за национално участие във Венецианското биенале за изкуство

 

 

 
още от Новини

още от АРТ