СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Нови уелнес решения показа „Атама“ на изложението СИХРЕ
 Facebook

Нови уелнес решения показа „Атама“ на изложението СИХРЕ13.02.2020 / 11:23 - CityBuild.bg

Фирмата с 30 години история има над 80% пазарен дял в оборудването на 5-звездни хотели.

 

АТАМА навършва 30 години през 2020 г. Компанията е със сериозен професионален опит и представлява най-добрите световни компании за фитнес и уелнес. Днес фирмата е първокласен избор за комплексно фитнес оборудване за хотели, СПА и уелнес клубове, фитнес центрове, корпоративни фитнес центрове, частни клиенти.

 

АТАМА е официален представител на марката „Техноджим" за България. Фитнес уредите са шедьоври в дизайнерското оборудване за фитнес и носители на редица награди за дизайн RED DOT. Ексклузивният дизайн, иновативните технологии и премиум качество превръщат Техноджим" в предпочитан партньор на най-престижните хотелски вериги.

 

 

На Международното изложение за хотелско, ресторантско, СПА и фитнес оборудване от 28 до 31 януари в Интер Експо Център в столицата „Атама" показа редица иновации на своя щанд. Две от тях са ексклузивната серия на „Техноджим" - BIOCURCUIT (с премиера в България), както и BIKE PERSONAL от дизайнерската серия PERSONAL LINE.

 

Тренировъчната система за персонализирана кръгова тренировка BIOCURCUIT е представена в най-добрите хотели по света. Тренировката е с продължителност от 30-40 минути, напълно автоматизирана, безопасна, с иновативната технология Biodrive.  Системата се състои от 6 кардио и 6 силови уреди, като първата тренировка се провежда от инструктор за входящ тест. На база на резултатите от теста, уредите автоматично се настройват според клиента. Концепцията предлага 5 различни програми (start moving, stay young, loose weight, tone your body, boost your performance) с цел да отговори на различните предпочитания и цели на клиентите.

 

На СИХРЕ 2020 „Атама" демонстрира и новия дизайнерски шедьовър BIKE PERSONAL от бутиковата серия PERSONAL LINE - професионален велотренажор, който беше представен на изложението Salone del Mobile 2019. Той предлага виртуален учител и първокласно преживяване с новата платформа UNITY 3.0.

 

 

 

 

 

На изложението „Атама" представи масажно легло за релакс и спа зони от Wellsystem (Германия), което предлага СПА преживяване за всички сетива  с терапевтичния воден масаж и спа капсула, както и предложения на водещата компания за спа и бюти оборудване NILO - масажно легло OMNIA, стол TIMО и шкаф за принадлежности ACACIA. Марката е предпочитана от най-престижните хотелски вериги и спа центрове по света.

 

 

„Атама" показа и Hospitality Welcome area с иновативните топки ACTIVE WELLNESS BALL, които са част от уелнес практиките на най-добрите компании. Те са отлична алтернатива на офисния стол за правилна стойка, баланс и хармония на тялото.

 

 

Дизайнът е ключов акцент във философията на „Техноджим". Затова като част от цялостния пакет услуги за своите клиенти, „Атама" създава цялостен индивидуален 2D/3D дизайн на уелнес зоната на вашия хотел, дом, клуб, спа център, офис или спортен комплекс.

 

 

Като фирма, доставила оборудване в над 150 хотела в България, „Атама" демонстрира концепция за първокласно уелнес преживяване на клиента в хотелския фитнес, която интегрира технологии, дизайн, премиум фитнес уреди и добро обслужване. Хотелите, които избират марката, получават допълнителна маркетинг подкрепа и обучение как да привличат клиенти чрез висококачествено си фитнес оборудване.

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор