СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Увеличава се броят на новите фирми в Българска строителна седмица
 Facebook

Увеличава се броят на новите фирми в Българска строителна седмица15.02.2018 / 11:40 - CityBuild.bg

В изложението участие ще вземе и Асоциацията на професионалните озеленители в България.

 

 

Строителството се нуждае от свой дом. Платформа, която предлага правилните решения за бизнеса и рационалните идеи за жилището. От 7 до 10 март ще се проведе 18-ото поредно издание на утвърдилото се и единствено пролетно изложение за строителство у нас за 2018 г.- Българска строителна седмица.

 

Изложението ще се проведе в Интер Експо Център. Месец преди началото му организаторите отчитат, че новите фирми участници ще бъдат 55. По този начин се затвърждава тенденцията за положителен растеж на изложението Българска строителна седмица. Миналогодишното издание отчете ръст при участващите фирми и заетите площи от над 45%. Провеждайки се паралелно с изложение Секюрити експо, Българска строителна седмица привлече вниманието на повече от 8500 бизнес посетители и крайни клиенти.

 

Груповият щанд на професионалните озеленители

 

Насочен към енергийната ефективност, екологичността и функционалното строителство, от тази година изложението се превръща и в основна „спирка" за професионалните озеленители. С групов щанд на Българска строителна седмица се включва Асоциацията на професионалните озеленители в България.

 

Те ще насочат вниманието на присъстващите към изграждането, оформянето и поддържането на озеленените площи и значението на използване на качествени и сертифицирани продукти. Компаниите от бранша ще представят многобройни продукти и професионални практики, свързани с проектирането и създаването на зелени площи от разнообразен характер, сред които японски и покривни градини, вертикално озеленяване в интериора и екстериора, доставянето и засаждането на едроразмерна растителност, както и противоерозни техники.

 

 

Нискоенергийни къщи

 

Затвърждавайки репутацията си на изложение, което обединява екологичните практики, Българска строителна седмица ще предложи на присъстващите разнообразни решения за създаване на нискоенергиен и щадящ природата дом. Акцент ще бъде  SIP технология със структурни изолационни панели и скелетно гредова конструкция с изолация от минерална вата във връзка с технологиите за изграждане на нискоенергийни къщи с конструкция от дърво. Посетителите ще открият и екологичните решения за био къщи, изградени от естествени материали, без влагане на синтетични материали.

 

За всички 18 години от своето създаване Българска строителна седмица се превърна в истински „дом за строителството". Защото изложението създава реална платформа за развитие на бизнеса и осъществяване на контакти и предлага богат избор от продукти. Това е мястото, в което новите високотехнологични и иновативни продукти отново ще докажат предимствата и качествата си от 7 до 10 март.

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор