СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Вдъхновете се от морските гледки в тези гръцки вили
 Facebook

Вдъхновете се от морските гледки в тези гръцки вили23.02.2018 / 09:39 - CityBuild.bg

Продуктите на Reynaers допринасят за комбинацията от традиционни и модерни елементи в сградите.

 

Привлекателността на тези вили в северозападна Гърция е неоспорима - те са практични, гостоприемни, с невероятна атмосфера и съвременен вид.

 

 

 

Комплексът в село Сивота е проектиран от Joanna Dinis и Bernando Sanchez в духа на местните традиции и се възползва чудесно от гледката към Йонийско море. Това е възможно с прозорците и плъзгащата се система на Reynaers.

 

Ултра тънкият дизайн на плъзгащата се система Hi-Finity създава големи прозрачни повърхности с лек и елегантен външен вид. Системата позволява движение на плъзгащо се стъкло с тегло до 750 килограма. Това, в комбинация с високите енергийни характеристики и минималистичния външен вид прави този продукт най-доброто решение за нискоенергийна съвременна архитектура. За по-високо ниво на комфорт скрит мотор ви позволява да отворите вентилационните отвори с натискане на бутон или чрез свързване на мотора към вашата система за домашна автоматизация. Този мощен двигател гарантира оптимално удобство по време на работа и е безопасно и надеждно решение.

 

 

 

CS 77-HV е система, която отговаря на високи изисквания по отношение на стабилността и топло- и звукоизолацията. Тя е устойчива на куршуми и пожар, а освен това прозорците се предлагат с различни нива на устойчивост срещу кражби (клас 2 и 3), което ги прави изключително сигурни. За да съответства на различните типове сгради, системата се предлага в разнообразни естетически стилове. Тя включва и най-пълната гама от решения за всички видове прозорци за отваряне навътре и навън. Високите възможности за комбиниране с вратите CS 77, плъзгащите се системи CP 130 и вентилационните системи Ventalis®, правят CS 77 изключително подходяща за всички видове конструктивни концепции, дори и при най-високи изисквания за безопасност.

 

 

Видеото ще ви покаже още от достойнствата на продуктите на Reynaers:

 

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор

още от Дограми - Статии