СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Нова висококачествена врата ShopRoller SR предлага Hörmann
 Facebook

Нова висококачествена врата ShopRoller SR предлага Hörmann13.08.2019 / 17:10 - CityBuild.bg

Ролетната врата е с привлекателна визия и може да се допълни със защитаващо от взлом оборудване.

 

В търговски центрове или летища често се изисква магазините, в които се предлагат скъпо струващи продукти като бижута или електроника, да се затварят надеждно извън работно време. В допълнение към това често се търси и привлекателна визия. С новия си продукт ShopRoller SR Hörmann предлага висококачествена ролетна врата, която може да се допълни и със защитаващо от взлом оборудване.

 

С ShopRoller SR компания Hörmann включва в асортимента си висококачествено решение за затваряне на магазини и стъклени фасади, което разполага с опция за допълнително защитно оборудване клас RC 2 или RC 3.

 

Със ShopRoller SR компания Hörmann представи на изложението BAU нов продукт, който предлага надеждно затваряне през деня и нощта на търговски помещения, като например магазини или търговски площи в рамките на шопинг центрове, както и на стадиони или заведения за обществено хранене. С това наличният асортимент от врати за магазини се допълва с ролетна врата с предлагано като опция защитно оборудване клас RC 2 или RC 3.

 

В зависимост от сертифицирания клас устойчивост ShopRoller SR издържа на опити за влизане с взлом в продължение на минимум три (RC 2), съответно пет минути (RC 3). При това вратата за магазини съответства на изискванията за привлекателна визия и компактна конструкция.

 

В зависимост от индивидуално наличните място и сграда ShopRoller SR може да се монтира не само пред и зад, но алтернативно и в отвора. Както направляващите релси, така и платното на ShopRoller SR са от елоксиран алуминий, и следователно с висококачествен дизайн. Отпечатъците от пръсти например са незабележими и повърхността е нечувствителна към почистващи препарати.

 

Направляващите релси и платното на ShopRoller SR са от елоксиран алуминий, което гарантира висококачествена визия.

 

Възможен е избор между три профила на ламелите според желанието. Профилите с щанцовани правоъгълни или кръгли отвори позволяват поглед към вътрешността на помещението и така осигуряват известна прозрачност, докато плътният профил е непрозрачен. При щанцовано платно долната част може да се допълни с плътни профили, които да предпазват от навлизане на боклуци и водни пръски. Отварянето и затварянето на ShopRoller SR е комфортно, с помощта на манипулатор с ключ.

 

Вратата за магазини се предлага с ширина от 800 до 7500 мм и височина от 800 до 4500 мм.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор