СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Вижте лекторите и програмата на Интерарх 2018
 Facebook

Вижте лекторите и програмата на Интерарх 201808.05.2018 / 12:29 - CityBuild.bg

XV-о юбилейно Световно триенале на архитектурата ще се проведе на 13-16 май в УАСГ.

 

 

Международната академия на аАрхитектурата (МАА), неправителствена организация със статут към ECOSOC, ООН, в сътрудничество със Съюза на архитектите в България (САБ) и Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), организира XV юбилейно Световно Триенале на Архитектурата - Интерарх 2018, под патронажа на UNESCO. Мотото на събитието е „Устойчива архитектура за устойчив свят“.

 

Интерарх е традиционното най-значително събитие в дейностите на МАА и авторитетен архитектурен форум с дългогодишна история и многобройни издания след първото си провеждане през 1981 г. На него ще си дадат среща признати световни архитекти, академици и професори на МАА, практикуващи архитекти, студенти по архитектура, теоретици и преподаватели, които ще направят София за пореден път място за дискусии и интелектуален обмен, отнасящи се до културни състояния на глобалната застроена среда.

 

Програмата на събитието включва лекционна програма на световни имена в съвременната архитектура, както и архитектурни изложби и изложби-конкурси. Официалното откриване на Интерарх 2018 е 13 май /неделя/ от 15:00 ч. в Аула Максима на УАСГ. Награждаването на лауреатите от изложбите-конкурси е 16 май /сряда/ от 17:00 в Аула Максима на УАСГ. Входът е свободен.

 

 

 

Вижте информацията за лекторите и във формат pdf.

 

Фейсбук страница на Интерарх

 

 
още от Новини

още от АРТ

още от Избрано