СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Вижте решения за пестене на енергия, умни градове и оползотворяване на отпадъци
 Facebook

Вижте решения за пестене на енергия, умни градове и оползотворяване на отпадъци01.02.2019 / 11:24 - CityBuild.bg

Изложенията и конференциите ви очакват от 16 до 18 април.

 

ЕЕ & ВЕИ, Save the Planet и Smart Cities обединяват горещите теми eнергийна ефективност, възобновяема енергия, интелигентни градове, управление на отпадъци и рециклиране. Стъпване и позициониране на нов пазар, продуктова премиера, осъществяване на контакти с потенциални клиенти, дистрибутори, общини - това са част от мотивите за участие на изложителите - водещи компании от Австрия, България, Германия, Гърция, Италия, Полша, Румъния и Швейцария. За 10-та поредна година ще се реализира Австрийски павилион, а за 2019г. организаторите от Виа Експо разширяват предлаганите промоционални опции, които помагат на изложителите да постигнат своите маркетингови цели в дългосрочен план.

 

 

На изложението ЕЕ & ВЕИ ще може да видите първият котел на дървени стърготини, термопомпа въздух-въздух с инверторна технология, зелени газови турбини, които се отличават с изключителна мощност и ефективност и имат най-ниското ниво на емисии на азотен оксид. Атрактивни предложения са пелетни камини и котли с висока степен на автоматизация, термопомпени системи с компактни размери и премиум качество, системи за производство на пелети, оборудване за биогаз инсталации, енергия от отпадъци и др. 

 

Интересни продукти на Smart Cities са директен електромер за 60А за домашно ползване с вграден Wi-Fi и размери на стандартен предпазител - определян като новост на световния пазар. Ще видите решения за домашна и индустриална автоматизация, системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп. Друг участник ще покаже интелигентно измерване, осветление, мониторинг на трафика, паркинг системи, електронно здравеопазване и др. Как да защитим себе си и имуществото си в случай на земетресение - отговор дава интелигентна система, която автоматично взима всички необходими мерки за защита на живущите в сградите и имуществото.

 

 

Водещи фирми се присъединяват към Save the Planet. Те ще представят новости в управлението, събирането, сметоизвозването, третирането и рециклирането на отпадъците, производство на биомаса и компостиране.  Машините на ирландски производител са добро допълнение на гамата мобилни машини (сита и трошачки) на български представител и се използват за рециклиране на строителни отпадъци и наземни маси, отличават се с отлична мобилност и ниски транспортни разходи.

 

 

Паралелните конференции по време на изложенията ще разгледат нови тенденции и добри практики, които могат да бъдат взаимствани и успешно приложени в Югоизточна Европа. Сред темите ще бъдат финансиране на проекти, биоенергия, интелигентно административно управление и кръгова икономика. 

 

 

При интерес за участие, моля попълнете предварителното запитване.

Брошура EE & ВЕ и Smart Cities   

Брошура Savе the Planet    

Статистика 

Абонамент за информационен бюлетин

 

 
още от Новини

още от Баш майстор