СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Врати, каси и задвижвания показва „Хьорман България“ на строителната седмица
 Facebook

Врати, каси и задвижвания показва „Хьорман България“ на строителната седмица08.03.2018 / 16:27 - CityBuild.bg

Продуктите на фирмата може да видите на щанд B8 в зала 2 на Интер Експо Център в София.

 

18-то издание на Българска строителна седмица се провежда от 7 до 10 март. Различни модели врати, задвижвания, товаро-разтоварна техника и каси показва на посетителите „Хьорман България".

 

 

Групата Hörmann е бързо развиваща се международна компания в сектора за доставка на елементи за строителството. В 27 специализирани завода се произвеждат врати, каси и задвижвания за пазарите в Европа, Северна Америка и Азия. Фирмата притежава над 100 собствени представителства в повече от 40 държави и търговски партньори в над 50 други страни. С над 6000 служители семейното предприятие достигна годишен оборот от над 1 милиарда евро.

 

„Хьорман България" е основана през 2005 г. и започва дейността си с един служител в София. В края на 2005 г. в представителството са заети вече 5 служители в сграда с 45 кв. м. офисни и 500 кв. м. складови части. През 2013 г.  компанията се премества в собствена модерна сграда в Западна Индустриална Зона в Казичане, разположена на площ от 10 000 кв. м., от които 700 кв. м. офис и 6 000 кв. м. съвременна складова база. В сградата се намира и единственият по рода си в България шоурум за врати, в който могат да бъдат видени иновативните продукти на компанията. В момента във фирмата работят 17 висококвалифицирани служители, а мрежа от над 40 дистрибутори предлага продуктите на компанията и услуги, свързани с тях.

 

Снимки: CityBuild.bg

 

 
още от Новини

още от Баш майстор