СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Връчиха наградите „Най-добър строител“
 Facebook

Връчиха наградите „Най-добър строител“04.11.2019 / 11:37 - CityBuild.bg

На събитието бяха раздадани отличията в конкурса, който Областното представителство на КСБ-София провежда сред своите членове.

 

По традиция Областното представителство на Камарата на строителите в България в София (ОП на КСБ – София) отбеляза Димитровден. Домакин на тържеството в „София хотел Балкан“ беше инж. Любомир Качамаков, член на Изпълнителното бюро и на Управителния съвет (УС) на КСБ, председател на ОП на КСБ – София. „2019 г. се очертава като много добра за строителния бранш, статистиката сочи ръст от над 17 процента. Реализираните от софийските строители множество обекти от различен мащаб дават всички основания да определим отминаващата година като успешна и за ОП София“. С тези думи инж. Любомир Качамаков приветства строителите.

 

 

Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Валентин Йовев поздрави присъстващите по повод празника на строителя. „Искам да отбележа изключителното си удовлетворение от добрата комуникация между нашите две институции“, сподели той и допълни, че за нея допринася общият стремеж към развитие на България. „Вие сте тези, които променят страната ни, за да има тя европейски облик и жизнената среда да става все по-добра. В този многостранен процес нашата родина притежава ключовите фактори, необходими за развитие на успешни бизнес процеси, икономически и инвестиционни проекти“, подчерта още зам.-министърът.

 

 

В ежегодния конкурс „Най-добър строител” в категория „Малки предприятия с оборот до 5 млн. лв.” първото място е за „Мико – Д“ ООД. Техни подгласници са „Ивком-63“ ЕООД, а трети останаха „ЕМ – ЕМИЛ МИТЕВ“ ЕТ.

 

Церемонията продължи с раздаването на отличията в категория „Средни предприятия с оборот от 5 до 20 млн. лв.“. Тук първото място бе отредено на „Интерхолд“ ЕООД. На второ място е „Хидромат“ ООД, а на трето - „Бултермстрой“ ЕООД.

 

Победител в следващата група „Големи предприятия с оборот от 20 до 50 млн. лв.“ е „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД. „ТАЛ Инженеринг“ ЕООД получи второ място в категорията. Третата позиция е за „КАРО Трейдинг“ ООД.

 

Голямата награда в категория „Много големи предприятия с оборот над 50 млн. лв.“ е за „Геострой“ АД.

 

 
още от Новини

още от София

още от Избрано