СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Студентска информация

Семинари и дискусии

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Възстановено е еднопосочното движение по бул. „Васил Левски" в София
 Facebook

Възстановено е еднопосочното движение по бул. „Васил Левски" в София19.06.2017 / 13:00 - citybuild.bg

Отворен беше и бул. “Патриарх Евтимий“.

 

От вчера еднопосочното движение по бул. „Васил Левски" от кръстовището с бул. "Патриарх Евтимий" и в тунела на НДК е възстановено. Във връзка със завършването на етап от изграждането на две метростанции по бул. „Патриарх Евтимий" и частичното възстановяване на движението по булеварда, на бул. „Васил Левски" са демонтирани временни ограничителни елементи и указателни знаци.

 

 

От събота е възстановено движението по бул. "Патриарх Евтимий“ от Попа до Петте кьошета. Досега то беше спряно заради изграждането на две от метростанциите от третия лъч на метрото. Движението е възстановено частично в две от лентите, в участъците на изграждащите се станции. Останалите ленти за движение, както и част от тротоара ще останат заградени за продължаващите подземни строителни дейности.

 

 

Изпълнението на строителните дейности върви по график. Средно на обектите работят между 20 и 40 души, като в определени етапи се изпълнява денонощен режим на работа. Проектът се изпълнява от обединение „Метро Билд Център“, с водещ партньор „Джи Пи Груп“ АД. Финансира се по ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“. Възложител е „Метрополитен“ ЕАД и Столична община.

 

 
още от Новини

още от София