СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Утре започва ремонтът на нов участък от бул. “България“
 Facebook

Утре започва ремонтът на нов участък от бул. “България“03.07.2020 / 11:29 - CityBuild.bg

Това е трасето от бул. “Тодор Каблешков“ до бул. “Гоце Делчев“ в посока Център.

 

В отсечката на бул. “България“ ще се извърши цялостно фрезоване, поставяне на метална мрежа, полагане на асфалт. Ще се извършат и ремонтни дейности на хидроизолация на три пешеходни подлеза. Движението ще се извършва по срещуположното пътно платно, обновено тази пролет.

 

В момента продължава работа по трасето между "Околовръстен път" и река Боянска, където е поставена металната мрежа и предстои полагането на първия слой асфалт. До средата на месеца при подходящо време се предвижда изпълнителят да приключи пътните работи в този участък.

 

 

В момента се ремонтира последният участък от бул. "Монтевидео", където се изгражда четирилентов булевард за движение. Продължава разширението на бул. “Тодор Каблешков“. Работи се и по ремонта на бул. „Искърско шосе“ от бул. “Цветан Лазаров“ до бул. “Димитър Списаревски“. Предстои да започне рехабилитацията на бул. “Асен Йорданов“ от бул. “Шипченски проход“ до бул. “Цветан Лазаров“. Продължава изграждането на разширението на Южната дъга на "Столичния околовръстен път" с дължина от 6 км, като в момента е затворен участъкът от възел „Младост“до ул. “Самоковско шосе“. С разширението на Южната дъга съществуващият двулентов "Околовръстен път" ще стане с 6 ленти за движение директното трасе, две локални платна и тротоари.

 

 
още от Новини

още от София